Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Wand Essentials 3teez Tilbehør var 1

Oversigt

Lækker tilbehør til din Magic Wand Essentials vibrator.

Oplev den pirrende stimulation på klitoris, mod G-punktet og analt. Den største del af 3teez stimulerer G-punktet med sin krumme form, mens de små knopper foran kilder på klitoris. Den lille tynde del kan benyttes til anal stimulation, den er fleksibel og kan også blot ligges, så den vibrerer udvendigt analt.

Sådan gør du: 3teez placeres på din Wands vibratorhoved. Når den er påsat, kan du herefter tænde din Wand vibrator og justere hvor kraftige vibrationer, du ønsker fra vibratoren. Vibrationerne spreder sig ud i 3teez og giver en effektiv stimulation.

Hvis du vil opnå den bedste oplevelse, skal du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med produktet.

Du rengører dit sexlegetøj bedst med sexlegetøjsrens.

Passer til Passion Pointer, 2 Speed Wand, Fairy Original Massage Wand, Bodywand Orignal, Smartwand Large og alle Wand Essentials vibratorer.

MærkeWand Essentials
Produktvægt (g)110
Primært MaterialeTPR
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVibration
SprogEngelsk
SKU11936
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Spændende tilbehør men klitoris snydes
Dennis - 10. nov. 2012
Produktet siger jo næsten sig selv: Det sættes på en Magic Wand og de tre 'dupper' skal stimulere henholdsvis klitoris (den lille børsteformede nederst på foto), kvindens g-punkt og skede iøvrigt (den krumme del) samt en rillet streng af 'kugler' som kan stimulere indenfor analt eller blive udenpå og kæle for huden. Personligt er det min oplevelse, at kvinder ikke føler at 3teez overhovedet rammer klitoris med børstehovedet. Det er simpelthen ikke anatomisk korrekt i længde og position. Det er meget skuffende at man designmæssigt har så lidt kendskab til verdens kvindekroppe. G-punkts-delen har heller ikke givet de store resultater. Det skyldes nok at den del er for elastisk og ikke 'forbliver' på g-punktet og stimulerer konsekvent. Derimod har den lange kugleformede ting vist sit værd både analt, men sandelig også som en vibratorspids på klitoris og andre steder. Produktet har lidt nemt ved at blive beskadiget, hvis det ligger sammen med andre silikone/latex/plastic produkter, så undlad det. Materialet går ligesom i en slags opløsning, hvis det kommer i kontakt med andre produkter.
Lękkert.
MissL - 31. jan. 2018
Fantastisk til dem, der kan lide kraftige vibrationer både her og der. Den lille plug er alt for kort til at nå klitoris, men med en ekstra vibrator på klitoris var det en skųn oplevelse.
0

Wand Essentials 3teez Tilbehør

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
199,00 kr.169,15 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS