Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Wand Essentials 7 Speed Magic Wand var 1

Wand Essentials 7 Speed Magic Wand

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Wand Essentials 7 speed er en elektronisk Magic Wand vibrator med 7 meget kraftige vibrations hastigheder.

Wand Essentials 7 speed er utrolig nem at håndtere, det eneste du skal gøre er at sættes vibratorens ledning i stikkontakten, så er den klar til brug.

Selve vibratorhovedet er lækkert blødt og giver en yder behagelig og målrette stimulation. Wand Essentials 7 speed har et pænt og samtidigt praktisk design.

Du kan nyder de kraftfulde vibrationer over alt på kroppen og vibratoren er perfekt til intime massage.

Med hele 7 forskellige vibrations speed har du har rig mulighed for at finde det step der passer bedst til dig.

Du kan også finde tilbehør til din Wand Essentials vibrator her i Sinful.dk shoppen. Med Wand Essentials Attachments tilbehør har du mulighed for at opleve endnu flere orgasmer med din Magic Wand vibrator.

Elektronikken i alle Wand Essentials vibratorer er naturligvis godkendte til det danske marked. Det er den originale Magic Wand IKKE!

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Øjeblikkelig orgasme
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg købte den, uden at min kone vidste noget om det. Da jeg kom hjem og viste hende den, var hun meget skeptisk, men det ændrede sig hurtigt. Første gang vi prøvede den, havde vi ikke engang tid til at tage trusserne af hende, mindre end to minutter hver gang, fra vi startede den, til hun fik orgasme, en helt utrolig maskine, kan varmt anbefales!
Maskinoversat fra sinful.se
Absolut strålende!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg fik den hjem i går og ville straks teste den på min pige! Hun var ret skeptisk i starten (selv jeg), men med trusserne på gik det for hende 2 gange! Dette vil bestemt ikke blive glemt i nogen kasse!
Maskinoversat fra sinful.se
Wand Essentials 7-trins tryllestav
Anonymous - 6. may. 2015
Hvis du troede, at din batteridrevne vibrator var uerstattelig, tog du fejl. Magic Wand er en plug-in-vibrator med syv forskellige hastighedsindstillinger. Produktet er ret stort, men ud fra vibrationernes lydstyrke ville vi forvente, at det var endnu større. Størrelsen er ingen hindring for at bruge enheden under sex. Du har den! Vibratoren ser ud til at være af høj kvalitet og robust, og der er ingen grund til at bekymre sig om, at den går i stykker. Netledningen er ca. 160 cm lang. Polstringen på hovedet kan fjernes, hvis det er nødvendigt, men en vådserviet burde være nok. Et kondom kan også trækkes over toppen. Det tog ca. 20 sekunder at få orgasme. For mænd er det meget muligt, men for kvinder er det nok mindre almindeligt. For at undgå overpositiv kritik kan varigheden af sex forkortes betydeligt. Det er svært at forlænge brugen af apparatet.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS