Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Wand Essentials Hummingbird Onani Sleeve til Magic Wand var 1

Wand Essentials Hummingbird Onani Sleeve til Magic Wand

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
199,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Wand Essentials Hummingbird er et fleksibelt onani sleeve, der sættes ovenpå en Magic Wand vibrator. Sleevet er ideelt til dig, som allerede har en Magic Wand og som gerne vil kunne nyde de kraftige vibrationer på en ny og pirrende måde. 

Med Wand Essentials Hummingbird får du to forskellige indgange, der stimulerer dig på hver sin måde. Den ene indgang har små, bløde dutter på indersiden, mens den anden har riller. Den rillede indgang mest snæver og vil derfor slutte mere tæt omkring din penis. 

Obs! Wand Essentials Hummingbird passer til store Magic Wands, som f.eks. Sinful Magic Wand, Fairy Original Massage Wand og alle Wands fra Wand Essentials. Vibratoren sælges separat.

Sådan bruger du Wand Essentials Hummingbird: Sæt sleevets bund ned over vibratorhovedet på din Magic Wand og påfør derefter vandbaseret glidecreme i den del af sleevet, du trænger ind i. Glidecremen vil gøre oplevelsen med Wand Essentials Hummingbird mere levende og lækker.

Efter brug kan du nemt rengøre sleevet med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. 

MærkeWand Essentials
Produktvægt (g)120
Fuld Længde (cm)9.3
Diameter (cm)3.6
Indre Diameter (cm)3.6
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPR
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk
SKU14353
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ultimativ bedste anbefaling.
Pomse - 15. jul. 2023
Den er SÅ nem at bruge, og min partners ynglingslegetøj.
Fantastisk
Inger - 27. dec. 2020
Rigtig god til at "ordne" min kæreste med
Dejlig Dejlig
MK - 19. jan. 2020
Man skal være opmærksom på ens egne mål, og produktets beskrevne størrelse. Det var nemlig lidt løsere end forventet men udover det er det super fint. Kan stærkt anbefale at der bruges glidecreme e.lign. før man bruger det.
Overraskende god for pengene
TreNul - 10. jun. 2015
Wand Essentials Hummingbird kan forplante vibrationerne fra en magic wand effektivt til dit stive skaft. Desuden kan den glides op og ned med ganske små bevægelser af wanden, og rillerne på indersiden af den ene ende vil i så tilfælde klamre sig om hovedet. De tre ting er essensen af den oplevelse dette produkt kan give dig. Kontinuerlig, intens velvære med et minimum af arbejde. Materialet føles som en blød og ret fleksibel og elastisk form for gummi, med en lidt stiv overflade. Specielt de små dupper der sidder på indersiden i bunden af røret virker hårde. Produktet ser ud til at være støbt i to dele og limet sammen. Det overordnede indtryk er af middelmådig kvalitet og produktion, hvilket harmonerer udemærket med prisen. Den største nydelse opnåes med fuld erektion så man tager fordel af materialets elasticitet, da dette får vibrationerne til at nå helt ind i skaftets kerne. Ulempen er at produktet kræver en vis tykkelse af brugeren. Mænd under ca 11cm i omkreds vil muligvis skulle bruge den rillede ende som indgang, og have mindre kontaktflade med legetøjet som resultat, eller holde om røret, hvilket reducerer vibrationerne. Rillerne er en smule besværlige at rengøre, resten er intet problem. Dog irriterende at skulle gøre to stykker legetøj rent hvis man får glidecreme osv. på wanden. Jeg vil kraftigt anbefale dette produkt hvis du kan præstere fuld erektion, er tyk nok om skaftet, og allerede har en wand liggende.
Utrolig!
Macke - 6. jun. 2021
Et must have, hvis du har en tryllestav! Uanset om du er single eller i et forhold med en, der har en penis, er dette et must! Utrolige orgasmer er garanteret!
0
Fųles virkelig fantastisk
E - 12. nov. 2020
Jeg vil anbefale dette legetųj til alle męnd. Det er så vidunderligt! Har bestemt fået mig til at komme, selvom det kręver ret meget glidecreme. Jeg er lidt stųrre end de fleste, hvilket betyder, at det nęsten er på gręnsen til at vęre for stramt. Men når du fųrst kommer ind, fųles vibrationerne omkring penis ekstremt behagelige. :)
0
Favoritter
Anonymous - 13. mar. 2024
slår "hot octupuss pulse", som jeg købte samtidig, og nemt min "fleschlight's". Giver en håndfri orgasme uden problemer, og jeg har normalt svært ved at komme, skulle jeg hilse og sige. købte en almindelig Fairy Original Wand, som jeg bruger den sammen med.
Maskinoversat fra sinful.se
Meget morsomt
Anonymous - 13. mar. 2024
Har brugt den sammen med en Fairy wand, og det fungerer godt. Jeg foreslår dog, at du lader en partner bruge den på dig i stedet for at bruge den til onani. Det bliver let en tohåndssituation, hvis du bruger den på dig selv. Men hvis du kan lide det, fungerer det helt sikkert. Når min dame bruger den på mig, er det virkelig fem stjerner! Anbefaler silikonebaseret glidecreme frem for vand.
Maskinoversat fra sinful.se
Anstændig kvalitet. Meget god effekt.
Anonymous - 1. feb. 2020
Orgasme inden for 30 sekunder, hvis du vil. Den er fantastisk til at give dig selv eller andre orgasme. Lidt hård plastikfornemmelse på knopperne inde i sleevet, men det føles godt, når du starter. Bliver følelsesløs med væggen på fuld styrke. Skal holdes adskilt fra andet legetøj, da den spilder farve. En anden ulempe er, at den ser beskidt ud efter et par gange brug.
Maskinoversat fra sinful.no
Bare så godt
Anonymous - 3. jan. 2023
Bedste
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS