TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Wand Essentials M-Gasm Onani Tilbehør var 1

Wand Essentials M-Gasm Onani Tilbehør

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Populært tilbehør til Magic Wand Essentials vibrator. Oplev den pirrende stimulation og vibrationer omkring penishovedet med M-Gasm.

M-Gasm er det optimale onaniprodukt til dig, der er vild med forskellige oplevelser. Den kan bruges som et almindeligt onaniprodukt eller som en penishovedvibrator! På den invendige side af M-Gasm er der der dupper der stimuler ved penetrering. Sådan gør du: M-Gasm placeres på din Wands vibratorhoved (Wand vibratoren købes seperat). Når den er påsat, kan du herefter tænde din Wand vibrator og justere, hvor kraftige vibrationer du ønsker fra vibratoren. Vibrationerne spreder sig ud i M-Gasm og giver stimulation omkring penis og mest af alt penishovedet. Hvis du vil opnå den bedste oplevelse, skal du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med produktet! Du rengør dit sexlegetøj bedst med sexlegetøjs rengøring. Passer til ALLE Wand Essentials vibratorer. Husk at Wand vibratorerne købes seperat!

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS