TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Wand Essentials Opladelig 7 Speed Magic Wand var 1

Wand Essentials Opladelig 7 Speed Magic Wand

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Wand Essentials 7 speed er en genopladelig og ledningsfri Magic Wand vibrator med 7 meget kraftige vibrations hastigheder.

Selve vibratorhovedet er lækkert blødt og giver en yderst behagelig og målrettet stimulation. Wand Essentials 7 speed har et slank og sexet design, der samtidigt er super praktisk.

Du kan nyder de kraftfulde vibrationer over alt på kroppen, og vibratoren er perfekt til både intim massage eller dyb kropsmassage.

Med hele 7 forskellige vibrations speed har du har rig mulighed for at finde den vibration, der passer dig bedst.

Du kan også finde tilbehør til din Wand Essentials vibrator her i Sinful.dk shoppen. Med Wand Essentials Attachments tilbehør har du mulighed for at opleve endnu flere orgasmer med dit yndlings sexlegetøj.

Opladeren medfølger naturligvis! Elektronikken i alle Wand Essentials vibratorer er naturligvis godkendte til det danske marked.

Obs! Vibratoren har en låsefunktion i bunden, så du trygt kan tage den med i tasken uden at risikere, at den tænder af sig selv. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS