Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Waterclean Douche var 1

Oversigt

WaterClean Douche er en analsprøjte, der er ideel til dig, som eksperimenterer med anal stimulation. Med douchen kan du føle dig helt ren og klar, inden du har analsex. Douchen kan også hjælpe dig, så du undgår ubehagelige overraskelser midt i legen.

Sådan bruger du WaterClean Douche: 1. Vask douchen inden brug. 2. Fjern skyllerøret og hold pumpebolden direkte under vandhanen (vandet bør være kropstempereret, pas på at det ikke bliver for varmt). Du kan også fylde den ved at trykke den flad og herefter suge vand op fra en balje vand. 3. Påfør lidt glidecreme på enden af skyllerøret og indsæt det i anus. Vi anbefaler, at du gør det over toilettet eller i badet. 4. Når du har indsat røret, tryk da let på pumpen, indtil du kan mærke, at der kommer vand ind. Det er op til dig, hvor meget vand du vil ha' ind og med hvilken styrke. 5. Når du har indført det vand, du behøver, fjerner du WaterClean Douche og spænder de anale muskler, så du holder vandet inde. Hold på vandet, indtil du føler en naturlig trang til at lade vandet komme ud. 6. Gentag processen indtil vandet er rent.

Efter brug anbefaler vi at du rengører WaterClean Douche med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Waterclean Douche

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS