Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Waterglide Feel Vandbaseret Glidecreme 300 ml var 1

Waterglide Feel Vandbaseret Glidecreme 300 ml

149,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Waterglide Feel er en vandbaseret glidecreme, der er udviklet specielt til brug sammen med sexlegetøj af alle materialer. Glidecremen har en god glideevne og er drøj i brug så du har glæde af den længe. 

Waterglide Vandbaseret Glidecreme er dermatologisk og klinisk testet for at sikre, at den har den helt rette PH-værdi. Glidecremen kan være med til at forstærke dine seksuelle oplevelser. 

Indhold: 300 ml vandbaseret og fedtfri glidecreme, der ikke efterlader pletter på tekstiler. Produceret i Tyskland.

MærkeWaterGlide
Produktvægt (g)350
Volumen (ml)300
IngredienserAqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Allantoin, Benzonic Acid
SmagUden tilføjet smag
BaseVandbaseret
FarveKlar
EgenskaberParfumefri, Vegansk
SprogEngelsk, Fransk, Tysk
SKU13764
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Udmærket glidecreme
Mette - 5. nov. 2020
Udmærket glidecreme, dog fedter den når den tørrer ind. Ikke den bedste på markedet, men helt fin til prisen. God mængde og dejligt diskret udseende.
Det produkt du har ledt efter.
MK - 14. oct. 2020
Efter ugers søgen på nettet, både danske og internationale sider, så endte jeg på den her glidecreme. Den har en fin pris, den fungere perfekt med både legetøj og til onani, og selvom det ikke er den glidecreme i verden er holder længst så holder den klart længe nok, og er let at fjerne efter. Flasken i sig selv er uskyldig og kan skriger ikke "jeg er til sex!" hvilket kan være smart for nogle mennesker. Er meget tilfreds!
Som en privat fest; fedt, men kræver rengøring.
T - 18. jun. 2020
Indpakning og glideevne er upåklagelig, den er fast fremfor vandet hvilket gør den nem at håndtere, og den holder glideevnen fint. Tilgengæld bliver den meget klistret når den tørrer ind, hvilket jeg personligt ikke bryder mig om. Det er faktisk så ubehageligt at jeg finder det nødvendigt at skylle mig efter brug. Hvis dette ikke er et problem for dig, eller en del af din rutine alligevel, kan den sagtens anbefales! Personligt tror jeg dog ikke jeg køber den igen.
virker i hele legen god konsistend
J M - 26. jul. 2019
vi er glade for den selvom den er kommet i større mængde og embelage/flaske
Udmærket!
MH - 13. jan. 2015
Gør præcis hvad den lover! En god mængde til en god pris, og er allergi-venlig præcis som der står, som er noget der er meget vigtigt for mig.
Praktisk!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ingredienserne er meget enkle: Aqua, glycerin, hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol, allantoin og benzoesyre. Supergodt valg til dem, der ikke er ''fans'' af mærkelige ting i deres glidecreme, ingen lugt, ingen smag. Kan bruges på næsten alt i legetøj +God pris for mængden +God glideevne +Pletter ikke stof +Fabriksforsegling (betyder, at ingen kunne have åbnet den før, uden at det blev bemærket) -Jeg kan ærligt talt ikke komme i tanke om noget negativt ved dette produkt Anbefaler dette til folk, der ikke ønsker underlige kemikalier i deres glidemiddel eller parabener.
Maskinoversat fra sinful.se
Det var godt
Anonymous - 13. mar. 2024
Det var godt med en varmende følelse
Maskinoversat fra sinful.se
økonomisk, men ikke fantastisk
Anonymous - 5. may. 2021
Den har en kemisk lugt, når man lige har påført den, men den glider godt på. Pigen synes, at den har en kølende effekt, ligesom håndsprit på hånden. Glidecremen virker godt og længe, men den har en tendens til at klistre på områder, der ikke er selvfugtende. Ville ikke bruge den analt. Smager lidt sødt og ulækkert, så det er heller ikke et hit. Som sagt... stor flaske, holder længe, men ikke førstevalget næste gang.
Maskinoversat fra sinful.se
Fungere
Anonymous - 9. may. 2020
Der er ikke meget at sige til, at det er et typisk vandbaseret smøremiddel. Fungerer fint på den.
Maskinoversat fra sinful.no
Fremragende
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er slet ikke anal, jeg var nødt til at bruge knytnævesmørelse for at udvide mig hurtigt, men nu er jeg glad, og jeg var i stand til at sætte en 23 cm dildo ind uden problemer og en anden lidt større i diameter. Jeg kan varmt anbefale det. Ja, den bliver lidt klistret, men det er nemt at fjerne med en serviet.
Maskinoversat fra sinful.fr
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS