Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Waterglide Tingling Stimulerende Glidecreme 300 ml var 1

Waterglide Tingling Stimulerende Glidecreme 300 ml

149,00 kr.126,65 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Ønsker du en glidecreme, som er skånsom mod sensitiv hud og stadig har en pirrende effekt?

Waterglide Tingling er en vandbaseret glidecreme, som føles stimulerende og kølende for både ham og hende. Den tyktflydende gel har desuden den helt perfekte PH-værdi til brug i og omkring de intime områder.

Den er både klinisk og dermatologisk testet så du kan benytte den selv på sart hud. Den har en sødmefyldt duft af friske, tropiske frugter.

Perfekt til brug sammen som par eller med dit sexlegetøj i alle materialer. Påfør lidt glidecreme inden legen og mærk den kæmpe forskel. Gør overfladen på dit yndlings legetøj mere levende, glat og bevægelig.

Glidecremen er også sikker at bruge sammen med kondomer, når du er sammen med din partner.

Kommer i 300 ml flaske med praktisk lukning, som gør det nemt at dosere den rette mængde, selv med én hånd.

MærkeWaterGlide
Produktvægt (g)375
Volumen (ml)300
IngredienserGlycerin, Aqua, Hydroxyethylcellulose, Sodium Lactate, Sodium Benzoate, Allantoin, Lactic Acid, Salicylic Acid, Menthol, Aroma (Flavour)
DuftTropisk
BaseVandbaseret
EgenskaberKølende, Med duft, Stimulerende
FarveKlar
EgenskaberParfumefri, Vegansk
SprogEngelsk, Fransk, Tysk
SKU16684
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
rimeligt godt til prisen
K.Bøtefyhr - 17. sep. 2023
virker perfekt
Elsker det kilder
KJ - 31. jan. 2022
Helt fantastisk glidecreme. Man skal ikke bruge ret meget. En dråbe på ens klit og lad det virke, det kan gøre mig så våd. Den er god til anal også. Og god til legetøj. Man skal dog tilføre lidt under længere varende leg . Eller lidt spyt kan genopfriske det lidt :-D vi er godt tilfredse. Har en i rød udgave også.
Tommel op
Louise - 13. jul. 2020
Jeg synes den er super god. Man mærker den varme prikkende effekt ned det samme, uden at det svier . Den har en lækker konsistens og er med til at få mig mere i gang, pga den pirrende effekt. Kan varmt anbefales
Klisteret
Preben - 2. jul. 2020
God glide effekt, dog er den alt for klisteret og parfumeret til min smag. Desværre ikke et gen køb for mit vedkommende
Klistret med god gliderffekt
A+R - 28. jun. 2020
Meget tykt og klistret med en sød duft. Den virker kølende når den kommes på, men man er fedtet helt ind bagefter... derudover virker den “bedøvende” på os begge, hvilket vi ikke ønsker. Glideevnen fejler dog intet.
Fornuftig, men ikke et genkøb
Mr. 21 - 4. mar. 2019
En meget fed, klistret glidecreme. Jeg er normalt vant til nogle lidt tyndere, blødere glidecremer, så det her var noget nyt for mig. Jeg bruger typisk glidecremen analt på mig selv med noget legetøj, og der virker den godt. Glideevnen er langvarig, men man bliver også meget fedtet ind af det. Den såkaldte "tingling" følelse minder mest om tigerbalsam, men ikke nær så kraftig, og kan godt være pirrende på pikken, men ikke videre behagelig analt. Det er fedt at man får en stor mængde til pengene, men næste gang køber jeg en helt almindelig glidecreme.
Glider godt.
DetNyePar - 3. feb. 2019
Den glider rigtig godt. Men den kildrende følelse den skulle give, kan jeg som kvinde ikke mærke- men det nok individuelt. Han kunne kun mærke det hvis der kom lidt vind på. Den er utrolig klistret, og tykkere end en normal glidecreme, men det gør at den holder længere og giver en rigtig god følelse, synes jeg. Den smager specielt lige ved første tunge strøg, men efter det er det ikke dårligt. Smagen er lidt frisk og giver ingen mærkelig følelse i munden, vil anbefale den til blowjob med hånd førelse samtidig :)
Øv....
Line - 27. jan. 2019
Trods fantastisk gode anmeldelser.. Lidt skuffet over at den klistre en hel del. Men ellers rigtig god glide evne, og dejlig følelse. Dog lidt brændende følelse på min kæreste pga. Indholdet af mentol..
Muligvis den bedste jeg har prøvet!
Gigi - 9. jan. 2019
Den dufter virkelig dejlig og har en rigtig god konsistens. Super god kvalitet til prisen. Den holder hvad den lover og giver en dejlig friskhed samt en kølende når man bruger den.
Utrolig god og effektiv
Mikkel - 7. jan. 2019
Har prøvet nogle forskellige glidecremer, og må lige sige at den her er nok den hidtil bedste jeg har prøvet, Den føles behagelig, den har en utrolig glide evne eller hvad man skal sige, man skal ikke bruge særlig meget af den, for og få et godt og effektiv resultat. Den er nem at få vasket af som er et kæmpe plus, da jeg ikke bryder mig om når man kan mærke cremen efter f.eks. et bad eller bare generelt efter man faktisk har haft brug for det. Det er helt klart ikke sidste gang jeg køber denne

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS