TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
We-Vibe 4 Plus Par Vibrator med Fjernbetjening og App var 1

We-Vibe 4 Plus Par Vibrator med Fjernbetjening og App

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

We-Vibe 4 Plus er en videreudvikling af den populære We-Vibe 4 par vibrator, hvor kvinden bærer den under sex, så den kan stimulere hendes G-punkt og klitoris, og han kan få glæde af vibrationerne, mens I nyder hinanden.

Det unikke ved We-Vibe 4 Plus er, at den - udover at kunne styres med den medfølgende fjernbetjening - også kan fjernstyres via We-Vibes We-Connect App smartphone app. Find appen til Android her>> og til iPhone her>>.

Dermed kan den både bruges som en almindelig par vibrator, når I er sammen, og som langdistance sexlegetøj, hvis I f.eks. sidder i hver jeres land. 

Med We-Vibe 4 Plus får I mulighed for at skræddersy stimulationen, som I ønsker den. I kan f.eks. styre intensiteten i hhv. klitoris vibratoren og G-punkts vibratoren separat, via to slider-knapper i app’en. Trækker du en af knapperne op, bliver vibrationerne mere intense. Trækker du den derimod ned, bliver de mildere. 

I kan også lave individuelle vibrationsprogrammer, der kan gemmes og som I selv vælger længden og intensiteten på.

Foretrækker I forudindstilede vibrationsprogrammer, får I hele 11 forskellige at vælge imellem og alle kan tilpasses i intensitet, så I får lige den stimulation, I har lyst til.

We-Vibe 4 Plus har samme gode pasform og stabilitet som den tidligere We-Vibe 4, så I er sikret nydelsesfuld stimulation, mens I har sex. 

Vibratoren er fremstillet i medicinsk silikone og har derfor en blød og behagelig overflade. Vi anbefaler, at I bruger We-Vibe 4 Plus med en vandbaseret glidecreme, da glidecremen vil gøre g-punkt vibratoren mere behagelig at føre op.  

We-Vibe 4 Plus er vandtæt og kan derfor også nydes under bruseren. Vibratoren leveres i en hvid æske, der både virker som oplader og opbevaring. 

Obs! For nogle par kræver det lidt øvelse, før We-Vibe 4 Plus virker optimalt, og man skal lige lære den at kende. Andre får fuld glæde af vibratoren fra første gang de bruger den. We-Vibe fungerer bedst i følgende stillinger: missionær, ske og med hende øverst.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS