Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
We-Vibe 4 Plus Par Vibrator med Fjernbetjening og App var 1

Oversigt

We-Vibe 4 Plus er en videreudvikling af den populære We-Vibe 4 par vibrator, hvor kvinden bærer den under sex, så den kan stimulere hendes G-punkt og klitoris, og han kan få glæde af vibrationerne, mens I nyder hinanden.

Det unikke ved We-Vibe 4 Plus er, at den - udover at kunne styres med den medfølgende fjernbetjening - også kan fjernstyres via We-Vibes We-Connect App smartphone app. Find appen til Android her>> og til iPhone her>>.

Dermed kan den både bruges som en almindelig par vibrator, når I er sammen, og som langdistance sexlegetøj, hvis I f.eks. sidder i hver jeres land. 

Med We-Vibe 4 Plus får I mulighed for at skræddersy stimulationen, som I ønsker den. I kan f.eks. styre intensiteten i hhv. klitoris vibratoren og G-punkts vibratoren separat, via to slider-knapper i app’en. Trækker du en af knapperne op, bliver vibrationerne mere intense. Trækker du den derimod ned, bliver de mildere. 

I kan også lave individuelle vibrationsprogrammer, der kan gemmes og som I selv vælger længden og intensiteten på.

Foretrækker I forudindstilede vibrationsprogrammer, får I hele 11 forskellige at vælge imellem og alle kan tilpasses i intensitet, så I får lige den stimulation, I har lyst til.

We-Vibe 4 Plus har samme gode pasform og stabilitet som den tidligere We-Vibe 4, så I er sikret nydelsesfuld stimulation, mens I har sex. 

Vibratoren er fremstillet i medicinsk silikone og har derfor en blød og behagelig overflade. Vi anbefaler, at I bruger We-Vibe 4 Plus med en vandbaseret glidecreme, da glidecremen vil gøre g-punkt vibratoren mere behagelig at føre op.  

We-Vibe 4 Plus er vandtæt og kan derfor også nydes under bruseren. Vibratoren leveres i en hvid æske, der både virker som oplader og opbevaring. 

Obs! For nogle par kræver det lidt øvelse, før We-Vibe 4 Plus virker optimalt, og man skal lige lære den at kende. Andre får fuld glæde af vibratoren fra første gang de bruger den. We-Vibe fungerer bedst i følgende stillinger: missionær, ske og med hende øverst.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Hold nu kæft en fest
Pornobamsen - 20. mar. 2018
Lille mor og jeg havde lidt svært ved at hitte ud af hvordan skidtet her skulle bruges til at begynde med. Men da vi endelig fik den drejet rigtigt. Udviklede det sig sku til noget af en fest i analgyngen hold da op må jeg nok sige. lige et produkt efter fruens og min smag. Eneste minus er måske larmen.
Nyt legetøj
Bee - 19. dec. 2017
Første gang var en fornøjelse. Næste gang må det blive lidt mere.
Våd anbefaling!
Simone - 29. nov. 2017
Så lækkert et stykke legetøj! Jeg har været rigtig glad for at bruge den - både alene og sammen med min kæreste. Hver gang vi har brugt den, har jeg fået orgasme, uden andet legetøj. For mig bliver den siddende, både når jeg går rundt med den, ligger ned eller sidder op, så vi har ingen problemer oplevet med det. Dog er den ikke fuldstændig lydsvag, men det er meget svagt, og der skal lyttes godt efter, for at kunne høre den - jeg har haft den på i offentligheden, og umiddelbart var der ingen der lagde mærke til noget. Det eneste der har været lidt udfordrende, har været at få app'en til at fungere ordentlig, da den er lidt uoverskuelig at finde rundt i, men det skal vi nok lære. Jeg kan varmt anbefale det produkt, både til forspil, ude i offentligheden og under sex!
En spændende måde at blive introduceret til sexlegetøj!
Nanna - 29. aug. 2017
Det positive: Den er SÅ nem at finde ud af at bruge! Dette er mit allerførste legetøj, så da jeg første gang havde den i hånden, var jeg ret så nervøs og fummelfingret, men det var ligetil alligevel! Bare tag en dyb indånding, læs manualen, og prøv dig frem! Jeg er en af den slags kvinder, der godt kan få lidt præstationsangst under sex, og den her fikse, lille sag kunne potentielt være enden på dét problem! Den er sjov at lege med for sig selv, og spændende at bruge med min partner (vi har dog ikke benyttet den under samleje endnu), og jeg har endnu ikke brugt den - hverken for mig selv eller med min partner - hvor jeg ikke har opnået orgasme (de fleste gange har det faktisk været mere end én gang!). Det "midt-i-mellem": Der er en smule støj i et totalt stille rum, men selv på sit mest larmende kan den ikke høres, hvis der er et aktivt lydniveau omkring dig. For mig er det ikke til gene, men jeg kunne forestille mig det ville være for andre, så jeg føler for at nævne det alligevel. Jeg vil estimere, at gennemsnitslydniveauet kan sammenlignes med en elektrisk tandbørste. Forbindelsen mellem app og vibrator er ikke altid heeelt stabil, men den kører videre i det valgte setting, istedet for at lukke helt ned, så det er ikke fordi det kan ødelægge stemningen fuldstændigt, og det er heller ikke et generelt problem, blot noget man skal være opmærksom på. Det negative: Lige for mig (nu er alle kvinder jo formet forskelligt) glider den stille og roligt ud under orgasme, eller hvis jeg sætter mig op fra at have ligget ned, så det er med at holde benene samlet eller på anden vis holde den fast. Dette er ikke et problem i et par skinny jeans eller hvis jeg sidder ned, men det er dog det eneste der rent faktisk har irriteret mig. Det skal så også nævnes, at jeg har lagt mærke til den også er ved at forme sig efter min krop, så det kan være dette problem mindskes langsomt. Alt i alt: Rigtig godt tilfreds! Dette er en fantasi jeg har haft i et par år, som den opfylder for mig 100%, så jeg synes pengene er givet godt ud.
Dejlig pift men mister ofte forbindelsen
A. - 27. aug. 2017
Et dejligt stykke sexlegetøj, som særligt er en succes hos mis hustru. Selvom hun har født, har vi ikke problemer med at den rykker sig meget rundt. Vi oplever imidlertid meget ofte at den mister forbindelse til appen eller fjernbetjeningen, hvilket giver nogle lidt ærgerlige stop undervejs, hvor vi prøver at få det til at fungere igen. Heldigvis stopper den ikke med at vibrere, hvis den mister forbindelsen.
Fantastisk
Mig - 17. aug. 2017
Den er super lækker at bruge, og gør det lidt sjovere, når man er langt fra hinanden. Jeg glæder mig til at prøve den under sex, da det ikke er afprøvet endnu.
Fantastisk produkt
Louise - 16. aug. 2017
Denne dejlige lille fixe sag, har helt klart levet op til forventningerne . Den er 100% orgasme garanteret og har peppet min partners og jeg sex liv op, på en helt ny måde. Super nem at "montere" og så det bare læne sig tilbage og nyde vibrationerne , samt partnerens arbejde imens man bliver taget til wonderland! . Kan anbefales til kvinder/par som har svært ved at få orgasme under samleje , denne wevibe , har helt klart givet mig en bedre selvtillid i forhold til sex, da jeg førhen havde svært ved at mærke noget i bestemte stillinger . Den kan bruges i alle stillinger. Simpelthen en fantastisk skabelse
Manglende information
Æ mann - 28. jul. 2017
Har ikke taget produktet ibrug endnu. Føler mig lidt snydt, da det ikke særlig tydeligt fremgår nogen steder, at der kræves to smartphones med mindst Androd 4.6 for langdistance forbindelse. Det finder man først ud af når pakken er pakket op og retur retten er brugt :-/ Godt der var fjernbetjening med.
Fantastisk bryllupsdag!
Bobo - 27. jul. 2017
Jeg købte vibratoren til min dejlige, kære hustru og gav hende den på vores 10 års bryllupsdag. Det blev en fantastisk aften med masser af sex og rigtig mange orgasmer til min dejlige kvinde i mit liv. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi tager den "lille fyr" med i seng. Der er tale om et lækkert produkt, der tillige er meget flot og neutralt at have stående på natbordet. En sikker vinder :D
Orgasme garanti
Ulla Larsen - 7. jul. 2017
We-Vibe er for mig det bedste sexlegetøj jeg til dato har haft. Den er nem at håndtere og medbring hvor som helst og når som helst. Og det bedste, der er orgasme garanti hver gang. Hvilket jeg før har haft problemer med virker nu. Jeg kan selv bruge den og gør det flittigt og vi kan bruge den som par. Har slidt den første op og bestiller her og nu en mere. Glæder mig til at prøve med fjernbetjening.

We-Vibe 4 Plus Par Vibrator med Fjernbetjening og App

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS