TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator var 1

We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator er en opdateret og forbedret version af verdens mest populære par-vibrator, der har hjulpet par verden over med at få endnu bedre sex.

Vibratoren bruges under sex, hvor den stimulerer kvindens G-punkt og klitoris, mens I nyder hinanden. Vibratoren forstærker jeres intime oplevelse og gør det muligt at få endnu mere intense orgasmer sammen. 

We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator har en forbedret udformning som gør, at den har en bedre pasform og holdes bedre på plads end dens forgænger. Det giver jer bedre kontrol og endnu mere effektiv stimulation.

Vibratoren følger kroppens konturer og den redesignede G-punkt stimulator er formet, så den er mere behagelig at bruge og rammer G-punktet mere effektivt.

We-Vibe 4 Plus kan enten styres via en knap på vibratoren eller fjernstyres via en app på din smartphone. Styrer I vibratoren via app'en får I flere forskellige vibrationsprogrammer at vælge imellem, ligesom I også får mulighed får at indstille vibrationernes intensitet og mønstre, så I får præcist den stimulation I har lyst til. Download We-Vibes We-Connect smartphone app til Android her>> og til iPhone her>>.

Vibratoren er lavet i medicinsk silikone og den her derfor en blød og behagelig overflade, der føles endnu mere lækker, hvis I bruger den sammen med en glidecreme. Glidecremen gør den også mere behagelig at føre op - og I kan også tilføre den til forspillet til en dejlig omgang massage.

We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator er 100 % vandtæt og kan derfor sagtens nydes under bruseren eller som del af ekstra våde lege. Vibratoren har et stilrent og diskret design og leveres med en hvid USB lade-station.  

I 2014 vandt We-Vibe 4 en ETO Award for "Best New Couples Product". Vibratoren blev desuden kåret som det bedste par produkt i en test i den svenske avis Aftonbladet.

For nogle par kræver det lidt øvelse, før We-Vibe virker optimalt, og man skal lige lære den at kende. Andre får fuld glæde af vibratoren fra første gang de bruger den. We-Vibe er fungerer bedst i følgende stillinger: missionær, ske og med hende øverst, samt i de fem stillinger I finder i vores blogindlæg "De 5 bedste stillinger til We-Vibe"

Der medfølger IKKE en fjernbetjening til denne model. Ønsker I i stedet en We-Vibe 4 Plus, der både kan styres med fjernbetjening og app, fås den også her i shoppen. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS