TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Willaboo Oppustelig Onaniprodukt 5 pak var 1

Willaboo Oppustelig Onaniprodukt 5 pak

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Simpelt, nemt og tilfredsstillende! Så enkelt kan Willaboo beskrives!

Willaboo er et oppusteligt onaniprodukt til mænd, der trods sin meget simple udformning er meget effektivt. Willaboo kan lige give dét ekstra, som gør dine onanioplevelser perfekte.

Willaboo fungerer ved, at du fylder den op med luft eller alternativt en kombination af vand og luft, og så er den klar til brug. Det smarte ved onaniproduktet er, at det er til engangsbrug. Efter brug smider du det ud, så du skal ikke bruge tid og energi på at rengøre produktet.

Willaboo er lavet af tyndt plastik (har overflade som en frysepose) og vil føles meget glat mod huden, når du smører den, med den medfølgende glidecreme.

Du bestemmer selv, hvor meget luft, du puster i Willaboo. Jo mere luft du fylder den med, jo strammere vil den føles omkring din penis. Ønsker du følelsen af et blowjob, kan du vælge at fylde varmt vand i onaniproduktet. Dette giver en varm og meget realistisk følelse.

Sådan bruger du Willaboo: - Brug det medfølgende sugerør til at puste luft i Willaboo. Alternativt kan du også fylde den op med 1/3 varmt vand og resten med luft. Tag herefter sugerøret ud. - Fyld Willaboo med glidecreme indvendigt i hullet. Der medfølger glidecreme i pakken. - Indfør nu penis i Willaboo, og bevæg den frem og tilbage/op og ned. Ønsker du en endnu strammere følelse, kan du klemme omkring posen. - Efter brug punkterer du posen og smider den herefter i skraldespanden.

OBS: Vær forsigtig med at fylde for meget luft i, hvis det er første gang du bruger den, så den ikek bliver for stram for dig.

Hver pakke indeholder 5 x Willaboo i små indpakninger. I hver en indpakning medfølger to breve med vandbaseret glidecreme.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS