TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Willie City Classic Realistisk Curved Dildo 20 cm var 1

Willie City Classic Realistisk Curved Dildo 20 cm

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Savner du den perfekte dildo til målrettet stimulation, så er Willie City Classic Realistisk Curved Dildo 20 cm klar til at tilfredsstille dig.

Det kurvede skaft har den helt rigtige vinkel til at ramme dit sensitive G-punkt, når du trænger ned over buen. De tydelige årer og det markerede penishoved fuldender det realistiske udtryk og fornemmelse. De faste kugler sætter prikken over i'et.

Med sugekoppen kan du nyde din Willie helt håndfrit. Den skal blot sættes fast på en glat overflade, og så kan du lade dine hænder vandre frit omkring på kroppens mange andre lystpunkter.

Dildoen har en indførbar længde på 17 cm og en diameter på 4 cm. Den er fremstillet i blødt og fleksibelt PVC, der er fri for både ftalater og latex. Den kan den ydermere nydes i et harness.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS