TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Womanizer og We-Vibe Silver Delights Collection Sæt var 1

Womanizer og We-Vibe Silver Delights Collection Sæt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Der er ingen grund til at vælge mellem Womanizer Premium og We-Vibe Tango, når du kan få hele pakken med Silver Delights Collection. 

Med den patenterede Pleasure Air Technology får du de velkendte pulserende trykbølger fra Womanizer. Premium udgaven indebærer Smart Silence, hvilket betyder at summe-lyden mindskes. Derudover aktivieres den først, når du har tændt på power knappen og placeret den på din klitoris. Få en ekstra intens oplevelse ved at trykke på bølge knappen, og oplev automatiske skift mellem de 12 pulserende intensiteter. Oplev stimulationen manuelt ved at benytte (+) og (-) knapperne.

Udforsk sammen med Tango klitoris vibrators 8 forskellige vibrationsindstillinger. Lad det lille hoved pirre din klitoris intenst ved at bruge spidsen, eller oplev en bredere kontaktflade med det runde eller flade stykke. Tænd vibratoren med et enkelt klik, og skift mellem vibrationerne med hurtige klik. 

Både Premium og Tango er vandtætte, så du kan nyde dem i badet. 

Pro tip! Klitoris stimulatorer som denne bør ikke anvendes på piercede kropsdele. Vi anbefaler i stedet, at du bruger en vibrator, når du bevæger dig ud på orgasmiske eventyr.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS