TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Womanizer Classic Klitoris Stimulator var 1

Womanizer Classic Klitoris Stimulator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Udforsk helt nye former for nydelse med Womanizer Classic der stimulerer klitoris med pulserende trykbølger uden direkte kontakt. Det føles så godt, at selv sangerinden Lily Allen har proklameret at sexlegetøj fra Womanizer har ændret hendes liv.

Det let kurvede håndtag er formet, så det passer perfekt i hånden. Påfør en dråbe vandbaseret glidecreme rundt i kanten af silikone hovedet for at opnå en endnu bedre fornemmelse og gøre hudkontakt problemfri.

Hold on/off knappen nede i et par sekunder for at tænde for stimulationen. Placér derefter sugehovedet omkring din klitoris og nyd de pirrende suge fornemmelser på dit mest følsomme område. Justér de 8 intensitet ved at klikke på +/- knapperne på håndtaget.

Den populære Womanizer Classic er fremstillet i et lækkert mix af plastik og silikone. Den er vandtæt og genopladelig via det medfølgende magnetiske USB kabel. Rengør den med vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring for god hygiejne.

.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS