Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Womanizer og We-Vibe Tease and Please Gave Sæt var 1

Womanizer og We-Vibe Tease and Please Gave Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Forkæl din partner med det absolut bedste fra to verdener med Womanizer og We-Vibe Tease and Please Gave Sæt.

I gavesættet får I både den populære par vibrator, We-Vibe Match og den fikse klitoris stimulator, Womanizer Starlet.

We-Vibe Match stimulerer både kvindens klitoris og G-punkt og kan bæres, mens I elsker. De rumlende vibrationer forplanter sig også i mandens skaft, så I begge nyder godt af den ekstra stimulation.

Par vibratoren er vandtæt, hvilket giver jer mulighed for at tage de frække lege med i badet. Ydermere kan den styres via medfølgende fjernbetjening og dermed nydes både ude og hjemme.

Womanizer Starlet er en lille, stænktæt og særdeles effektiv klitoris stimulator. Det bløde silikonehoved placeres omkring klitoris, hvor den stimuleres af den revolutionerende og pirrende Air Pulse Teknologi. 

Leg jer gennem 4 intensiter og opdag nye former for eksplosive orgasmer. Den petite størrelse og det svage lydniveau gør den særligt velegnet at have med i tasken, når I skal på farten. 

Både We-Vibe Match og Womanizer Starlet er opladlige og oplades via medfølgende USB-kabler.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Halleluja!!!
Singlewoman 93 - 25. apr. 2013
Himmelsk gavesæt! Jeg fik min første klitoris orgasme med dette gavesæt. På trods af Womanizer startet kun har 4 funktioner, så er det mere end rigeligt til at sende mig i den syvende himmel! Jeg brugte mest funktion 1, fordi orgasmerne var så kraftfulde, at jeg blev nødt til at fjerne produktet under orgasme, fordi det simpelthen blev for meget af det gode. Utroligt at det overhovedet kan lade sig gøre! Med tiden lærte jeg dog at holde produktet under orgasmen og halle-fucking-luja! Det var AMAZING! Jeg har brugt produktet så meget, at det ikke virker længere, og jeg savner det!!! Womanizer starlet har forandret mit sexliv for altid! Ps: We-wibe delen kan også sagtens give fantastiske klitoris orgasmer! ;)
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS