TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Womanizer og We-Vibe Tease and Please Premium Gave Sæt var 1

Womanizer og We-Vibe Tease and Please Premium Gave Sæt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Forkæl dig selv og din partner med det eksklusive Womanizer og We-Vibe Tease and Please Premium Gave Sæt og få det bedste fra to verdener.

I gavesættet finder I den populære par vibrator, We-Vibe Sync samt den luksuriøse klitoris stimulator, Womanizer Premium. Begge i et stilfuldt sort design, der emmer af erotik og elegance.

We-Vibe Sync vibratoren bæres af kvinden under samleje, hvor den stimulerer både klitoris og G-punkt ganske håndfrit. De indvendige vibrationer forplanter sig også til hans skaft, når han trænger ind for en ekstra nydelsesfuld oplevelse for jer begge.

Par vibratoren er fjernbetjent og kan ydermere betjenes via We-Vibes We Connect App til Android og iOS. Her kan I lave jeres helt egne vibrationsmønstre for en skræddersyet stimulation. 

Womanizer Premium er en effektiv klitoris stimulator, der har tusinder af orgasmer på bagen. Den pirrer klitoris uden direkte berøring via den revolutionerende Pleasure AirTechnology.

Begge produkter er vandtætte og opladelige, hvilket giver jer mulighed for at udleve jeres hedeste fantasier både i dobbeltsengen og i badet. We-Vibe Sync er desuden velegnet til langdistance lege.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS