Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator var 12

Oversigt

Giv efter for guddommelig forkælelse med Premium 2 Klitoris Stimulator fra Womanizer. Nå nye erotiske højder takket være Pleasure Air Technology, der tilbyder luksuriøs stimulering, nu med to intensitetsindstillinger mere end dens forgænger. 

Med 14 intensitetsniveauer kan du finde præcis den pulserende massage, der vil få din klit i ekstase! Start ud med en mild stimulering og slut af med pulserende nydelse, som skyller ind over dig. Takket være Smart Silence, der sørger for, at Pleasure Air kun tænder, når den registrerer hudkontakt, skal du kun koncentrerer dig om dit eget støjniveau, når naboerne er i nærheden. 

Slip tøjlerne og lad den orgasmiske rejse føre dig direkte til mål. Autopilot-funktionen tager føringen og giver dig en anderledes oplevelse hver gang. 

Når Pleasure Air-legetøjet har taget dig til den syvende himmel, skal du rengøre det med vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens for ekstra god hygiejne. 

MærkeWomanizer
Produktvægt (g)132
IndeholderSugehoveder, Opbevaringspose
Fuld Længde (cm)15.5
Diameter (cm)3.5
StrømkildeMagnetisk USB-oplader
Brugstid (min.)240
Vibrationshastigheder14
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Vandtæt
SprogSpansk, Tysk, Russisk, Engelsk, Koreansk, Portugisisk, Japansk, Fransk, Hollandsk
SKU25527
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Wow den får en til at flyve
Carina - 25. feb. 2023
Dette fantastiske produkt, kan klart anbefales og bør være fast inventar ved en hver kvinde…. Den kræver lidt udforskning og kan være svær for en partner, at finde rundt med, da den skal ramme rigtigt men hjælp din partner med at vise vej eller hold den selv, så vil du mærke varmen strømme igennem dig og du vil med garanti få brug for at skifte sengetøjet bagefter…. Det eneste minus er at den fylder lidt foran så man kan have lidt sært ved at have manden oppe i sig mens den bruges men med øvelse kommer man langt…. Og husk de fleste mænd vil elske at se dig ligge og krumme tær mens du skriger af nydelse
Ok
PLA - 20. feb. 2023
Jeg havde forventet at det føles anderledes. Håber at når jeg bliver mere fortrolig med den ,får en større nydelse.
Ok
PLA - 20. feb. 2023
Jeg havde forventet at det føles anderledes. Håber at når jeg bliver mere fortrolig med den ,får en større nydelse.
Føler mig virkelig snydt!
Mrs. Trussegaard - 19. oct. 2022
Køber denne lækre sag som skulle være creme de la creme. Men den fungerer bare overhoved ikke for mig. Havde virkelig glædet mig - og især til de penge!! Får intet ud af den. Ikke noget godt i hvert fald. Enten kan man slet ikke føle den eller også bliver man helt følelsesløs fordi det føles som om man bare får en rystetur af den anden verden. Selve anatomien på den er virkelig også mærkelig, den er bøvlet at placere. Ja jeg har nok vare intet godt at sige om den. Jeg holder mig i fremtiden bare til Lelo. Det ved man hvad er og så er det bare godt hver gang.
Mit livs bedste køb!
Missgirl - 8. feb. 2022
Jeg ELSKER det her lille fine stykke legetøj. Den er lidt dyr, men den er dog også prisen værd! Jeg har generelt svært ved at få en orgasme, men jeg lover, at jeg kommer med den her - og det er stort set den eneste, der kan få mig til at komme - uanset om jeg er sammen med en partner eller ej. Den kan godt bruges med en partner, man skal bare lige eksperimentere med det. Men 11/10 - Alt er bare så godt! Orgasmen kommer til at hive og slide i dig!
Absolut pengene værd
Gigi - 4. feb. 2022
Jeg ELSKER denne. Jeg fik min første orgasme med en momanizer som 30 årig. Jeg kan KUN komme ved hjælp af sådan en. Dette er min 2. model og den holder strøm til en hel del brug inden opladning. Hvis man er til analsex er det også en vild oplevelse at bruge denne sammen med sin partner. Generelt kan man jo bruge den som man vil med sin partner. Men absolut et must have i legetøjskassen. Ud over det er den stilet og pæn at se på. Man kan have den med i bad og den er nem at rengøre. Eneste ulempe er at jeg synes den støjer en del når den ikke lige er på klitoris og hvis man bruger den med sin partner kan den være en smule svær at styre da den nemt glider rundt hvis man bliver for våd. Så det er ikke altid lige elegant. Dog opvejer de gode orgasmer ALT.
Skuffet
Fa - 3. feb. 2022
Havde kun hørt så meget godt om dette produkt, men jeg blev desværre svært skuffet! Ved ikke om det har noget at gøre med anatomi, men den fungerer overhovedet ikke for mig. For mange ubrugelig mønstre, også larmer den virkelig meget!
Virkelig fantastisk
Anonymous - 9. dec. 2022
Intensiteten af orgasmerne er fantastisk. Næsten overvældende, men totalt vanedannende.
Maskinoversat fra sinful.co.uk
Vidunderligt
Anonymous - 13. mar. 2024
Får multiple orgasmer hver gang. Får også sprøjteorgasmer af det.
Maskinoversat fra sinful.se
Bedste legetøj
Anonymous - 13. mar. 2024
Let at bruge, 100% orgasme! Stilfuldt design og let at holde rent.
Maskinoversat fra sinful.se

Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
1.495,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS