Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Womanizer +Size Klitoris Stimulator var 1

Womanizer +Size Klitoris Stimulator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vil du gerne have en både elegant og intens onanioplevelse ud over det sædvanlige?

Den smukke +Size klitoris stimulator fra Womanizer er en særlig brugervenlig version af de populære Womanizer stimulatorer, med længere håndtag og XL-silikonehoved.

Ligesom sine medsøstre i serien pirrer og tilfredsstiller +Size stimulatoren klitoris udelukkende ved hjælp af pulserende svingninger og trykbølger. Den revolutionerende teknologi giver ekstra dybe orgasmer uden direkte berøring. En helt særlig følelse.

Indbygget lys giver fræk effekt ved leg i mørket, hvad end du benytter den alene til pirrende solo hygge eller inviterer din partner med, læner dig tilbage og modtager den mest intense forkælelse.

Det længere håndtag gør det nemmere for alle kvinder, at opnå den perfekte vinkel og de udskiftelige silikonehoveder i 2 størrelser sikrer, at du altid kan tilfredsstilles på præcis den måde som passer dig.

De 12 vibrations variationer styres nemt via tydelige knapper på håndtaget.

Womanizer +Size er desuden vandtæt og oplades nemt via det medfølgende USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Endnu en dejlig oplevelse
Karen - 27. mar. 2017
Jeg havde den helt gamle womanizer, som jeg var meget glad for. Men efter dens endte levetid ville jeg gerne prøve denne, da jeg synes den gamle var lige lidt for lille. Den her er godt nok stor, ja, men uden at være for stor. Den ligger rigtig godt i hånden og er nem at betjene, men man skal lige vende sig til den. Den er heldigvis mindst lige så stimulerende, som min forrige, og det er en dejlig oplevelse at bruge den - hver gang.
Kraftige orgasmer
Lene H. - 1. mar. 2017
Jeg har prøvet Womanizer +size en del gange nu. Både alene og hvor min mand brugte den på mig - og jeg er ikke træt af den endnu! Det føles meget specielt og intenst at bruge sådan en her, i forhold til en vibrator. Den her suger jo nærmest i klitoris. Men det føles utrolig godt og stimulerende. Den er super nem for mig at bruge alene, men det tog lidt øvelse for min mand, lige at finde ud af hvordan han skulle holde den. Men nu har han lært det, og vi bruger den nu ofte som forspil. Den er virkelig +size men jeg synes ikke det bliver for stort eller kluntet at ligge med den, og så er den slet heller ikke tung.
Intense, højlydte orgasmer
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er helt fantastisk! Har haft min i næsten seks måneder, og den er helt sikkert min nummer et! Garanteret orgasme, meget intens, behøver ikke engang den højeste vibration for en intens orgasme. Helt klart prisen værd! Superfed at have liggende! :-) Køb køb køb køb!
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS