Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Womanizer Starlet 2 Klitoris Stimulator  var 1

Womanizer Starlet 2 Klitoris Stimulator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Womanizer Starlet 2 Klitoris Stimulator er en opdateret udgave af den populære Womanizer Starlet.

Den ergonomiske stimulator er i et elegant og rejsevenligt design, der gør det let at tage dine skønne orgasmer med på farten. Med sine blot 11,6 cm i længden passer stimulatoren perfekt i både hånd -og weekendtasken.

Starlet 2 tager sig kærligt og effektivt af din sensitive klitoris med de velkendte trykbølger fra Womanizers patenterede Pleasure Air Technology helt uden direkte berøring.

Nyd den pirrende og pulserende stimulation i 4 niveauer og overgiv dig til en ny verden af nydelse. Starlet 2 er vandtæt, så du kan tage den med under bruseren, når legen bliver dampende hed.

Womanizer Starlet 2 Klitoris Stimulator er opladelig og fortæller dig via sit blinkende LED-lys, hvornår det er nødvendigt. Der medfølger et magnetisk USB-kabel til her til.

OBS! Klitoris stimulatorer som denne bør ikke anvendes på piercede kropsdele. Vi anbefaler i stedet, at du bruger en vibrator, når du bevæger dig ud på orgasmiske eventyr.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Hun vrider sig
H - 2. dec. 2021
Alletiders stykke legetøj. der i den grad sætter fut i fruen. Kan varmt anbefales som lidt krydderi på lagenet.
Kan klart anbefales!
Tilfredsstillet kunde - 14. nov. 2020
Produktet er super godt, og kan klart anbefales! Orgasmegaranti er 100% rigtigt i mit tilfælde. Første gang inden 20 sekunder. I gennemsnittet under 2 minutter. Den er lille og let, og alle pengene værd, i hvert fald i mit tilfælde
Skuffende
Magic - 18. dec. 2019
Jeg læste flere steder at dette produkt havde 'orgasme garanti'.... not so! Spild af penge efter min mening.
Lidt kedelig
Trunte - 4. nov. 2019
Har haft 'engangs' modellen, som var kraftig og god, denne er en noget tam fornøjelse i forhold. Om en dyrere udgave af den, er bedre kan jeg godt have min tvivl om.
Den mest stimulerende oplevelse i mit liv!
Tarja - 24. sep. 2020
Denne enhed er absolut er absolut alle pengene vęrd sammenlignet med det legetųj, jeg har prųvet, som allerede er bestilt fra denne butik i stort antal. Nu har den fået mig til at komme adskillige gange ;) Jeg får det straks så godt, også med efterfųlgende runder, at jeg kom for sent på arbejde en dag. Det pulserende sug med forskellige styrker får mig og min partner op i fart med det samme og giver en fantastisk orgasme også på brusesiden takket vęre vandtętheden. Den let aftagelige og rengųringsvenlige kontakt er blųd og passer behageligt forskellige steder for at tilfredsstille os begge, selvom vi er forskellige dernede. En stor fordel er også det flotte design, og den magnetiske lås, der klikker på plads i den anden ende af usb'en og genoplades på et ųjeblik, så humųret ikke falder, selvom batteriet lųber tųr midt undervejs, selvom det sker sjęldent. 5/5. Leveringen var også virkelig hurtig og subtil.
0
Brilliant.
F - 26. feb. 2020
Det bedste valg til en fųlsom klitoris! En helt anden, ny form for berųring end noget andet legetųj, jeg har prųvet.
0
Elsker at have det sjovt Meget god
Anonymous - 1. may. 2020
Kedelige togture og lange afstande er det, man ser mest frem til, når man har en womanizer starlet 2 klitorisstimulator. Jeg ville ønske, at den holdt længere, da det ikke altid er muligt at få orgasme på 30 minutter. Og den er heller ikke velegnet, hvis man er en af dem, der godt kan lide at tage den med på udflugter, og virkelig elsker det meste med sådan en i "lommen"...
Maskinoversat fra sinful.no
Overstimulerende
Anonymous - 13. mar. 2024
Købte den, fordi Womaniser har orgasmegaranti. Jeg tænkte, at det kunne være spændende med en ny måde at komme på. Jeg er en af de kvinder, der kan få serieorgasmer med klitorisstimuli, men jeg skal altid holde mig lidt over "hætten", så det ikke bliver for meget af det gode. Det er problemet med skørtejægeren. Den er helt fokuseret på glans, og enten er det en svagt prikkende fornemmelse, der forbliver stabil og ikke vokser sig større, eller også er det fuldstændig overstimulering. Med dette prisniveau ville jeg ønske, at orgasmegarantien, hvor man får pengene tilbage, også gjaldt i Norge, for så ville jeg faktisk have returneret den. Jeg var forhåbningsfuld på grund af al hypen på nettet, men efter yderligere søgning har jeg fundet flere mennesker, der rapporterer det samme som mig. Hvis du er typen, der ikke fikserer stimuli direkte på glansen, er dette ikke et egnet produkt.
Maskinoversat fra sinful.no
Orgasme-garanti
Anonymous - 13. mar. 2024
Min mand gav mig den i gave, og hold da op... det har været sjovt.
Maskinoversat fra sinful.fi
Sjovt legetøj!
Anonymous - 1. feb. 2022
Købte denne som en overraskelse på anbefaling af en ven. Forventningerne var skyhøje, og i julen blev flappen udleveret om morgenen. Der gik dog et stykke tid før premieren, og selv min deltagelse i denne mislykkedes. Pigen havde selv lavet dette produkt, mens jeg var væk for at spille padel. Så vidt jeg forstår, var det en veldrænet behagelig oplevelse, så nu overvejer jeg at sælge ketcheren og blive hjemme, ellers føles det, som om jeg snart ryger, da jeg ikke udfylder nogen funktion:)
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS