TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Womanizer Starlet 2 Klitoris Stimulator  var 1

Womanizer Starlet 2 Klitoris Stimulator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Womanizer Starlet 2 Klitoris Stimulator er en opdateret udgave af den populære Womanizer Starlet.

Den ergonomiske stimulator er i et elegant og rejsevenligt design, der gør det let at tage dine skønne orgasmer med på farten. Med sine blot 11,6 cm i længden passer stimulatoren perfekt i både hånd -og weekendtasken.

Starlet 2 tager sig kærligt og effektivt af din sensitive klitoris med de velkendte trykbølger fra Womanizers patenterede Pleasure Air Technology helt uden direkte berøring.

Nyd den pirrende og pulserende stimulation i 4 niveauer og overgiv dig til en ny verden af nydelse. Starlet 2 er vandtæt, så du kan tage den med under bruseren, når legen bliver dampende hed.

Womanizer Starlet 2 Klitoris Stimulator er opladelig og fortæller dig via sit blinkende LED-lys, hvornår det er nødvendigt. Der medfølger et magnetisk USB-kabel til her til.

OBS! Klitoris stimulatorer som denne bør ikke anvendes på piercede kropsdele. Vi anbefaler i stedet, at du bruger en vibrator, når du bevæger dig ud på orgasmiske eventyr.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS