TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Penisring med Vibrator var 1

Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Penisring med Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Denne Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit penisring med vibrator er et helt fantastisk supplement til parret, der gerne vil mærke endnu mere pirring.

Penisringen er en såkaldt tvillingering, idet den har en ring til penis og en til at komme omkring pungen. De dobbelte ringe giver en kraftigere og længerevarende erektion ved at holde på blodet i penis.

I toppen af penisringen er der plads til bullet vibratoren, som er så kraftig, at vibrationerne forplanter sig via de to ringe ned til roden af penis og rundt om testiklerne. Det giver en fantastisk stimulerende effekt og med 5 forskellige indstillinger kan I let finde et tempo der passer til jer.

På oversiden af penisringen er der en lille kanin, hvis ører kilder omkring hendes klitoris og forkæler hende med pirrende vibrationer. Denne type for stimulation gør det, for mange kvinder, lettere at opnå orgasme.

Begge penisringe er fleksible og passer til de fleste mænd.

Bullet vibratoren anvender 1 stk. AAA batteri, der sælges separat.

Tip! Vibratoren kan tages ud, så I f.eks. kan bruge den til et fræk og forførende forspil, hvor I pirrer kroppens erogene zoner. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS