TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
XouXou Fjerbetjent Vibrerende E-Stim Butt Plug var 1

XouXou Fjerbetjent Vibrerende E-Stim Butt Plug

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvis du er nysgerrig efter at kombinere blid elektrostimulation med anal nydelse, så har XouXou lavet noget lige til dig. Denne fjernstyrede plug har stimulerende vibrationer og en metalplade på begge sider til pirrende e-stim pulseringer.

Det mellemstore plug er et godt valg til både begyndere og mere erfarne analentusiaster. Aktivér pluggen ved at trykke på tænd/sluk-knappen, indtil et lys begynder at blinke. Påfør en generøs mængde vandbaseret anal glidecreme, før du langsomt indfører pluggen. Når den er på plads, kan du nyde den enkelte vibrationshastighed og 6 mønstre ved hjælp af fjernbetjeningen.

Når du er klar til den næste slags stimulation, kan du aktivere elektropulseringerne ved at trykke på lynknappen på fjernbetjeningen. Du har tre intensiteter at vælge mellem. Bemærk, at begge ledende områder på pluggen skal røre ved din hud for, at du kan mærke stødene.

Pluggen er vandtæt, så rengøring er en leg med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens. Både pluggen  og fjernbetjeningen er genopladelige med det medfølgende USB-kabel.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS