TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
XouXou Fjernbetjent Vibrerende E-Stim Love Æg var 1

XouXou Fjernbetjent Vibrerende E-Stim Love Æg

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvis du er nysgerrig efter at kombinere blid elektrostimulation med pirrende par leg, så skal XouXou nok gøre dig glad. Dette fjernstyrede æg har stimulerende vibrationer og en metalplade på begge sider til kildende e-stim pulser. Leg alene eller lad din partner styre din stimulation med fjernbetjeningen.

Det faste og bløde æg har en lang ledning, der gør det let at trække det ud. Aktivér motoren ved at trykke på tænd/sluk-knappen i enden af ​​ledningen, indtil en lampe begynder at blinke, og påfør en generøs mængde vandbaseret glidecreme inden penetrationen. Når ægget er på plads, kan de 3 vibrationshastigheder og 4 mønstre udforskes med fjernbetjeningen.

Når du er klar til den næste slags stimulation, aktiveres elektroimpulserne ved at trykke på lynknappen på fjernbetjeningen. Der er tre intensiteter at vælge imellem. Bemærk, at begge ledende områder på ægget skal røre ved din hud for, at du kan mærke elektropulseringerne.

Ægget er vandtæt, så rengøring er en leg med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens. Både ægget og fjernbetjeningen er genopladelige via det medfølgende USB-kabel.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS