TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
XouXou Oppustelig Prostata Vibrator var 1

XouXou Oppustelig Prostata Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Oplev fyldig prostata nydelse med denne oppustelige vibrator fra XouXou. Den starter med at være beskedne 3 cm i diameteren, men kan pustes helt op til 4,7 cm med bare ét tryk på en knap. Tilføj nogle vibrationer til legen og forbered dig på en dyb, tåkrummende prostata orgasme. 

Det fløjlsbløde silikone føles vidunderligt mod huden, og når først du påfører en god mængde vandbaseret anal gldecreme omkring anus, så glider skaftet let ind. Hvis du ønsker at opleve en fyldigere fornemmelse, skal du blot puste den op i den størrelse der passer dig bedst! Der er også en quick-release knap for hurtigt at kunne lukke luften ud igen.

Bølgeknappen aktiverer rumlende vibrationer, og du kan vælge mellem 3 hastigheder og 9 mønstre. Hukommelsesfunktionen husker den sidste, du brugte før du slukkede for vibrationerne, og vil starte med selvsamme indstilling næste gang.

Oplad vibratoren med det medfølgende USB kabel. Vask din vandtætte legekammerat med varmt vand og mild sæbe eller en antibakteriel sexlegetøjs rengøring for optimal hygiejne. En diskret opbevaringspose følger med i pakken.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS