Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
XouXou Oppustelig Prostata Vibrator var 1

XouXou Oppustelig Prostata Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Oplev fyldig prostata nydelse med denne oppustelige vibrator fra XouXou. Den starter med at være beskedne 3 cm i diameteren, men kan pustes helt op til 4,7 cm med bare ét tryk på en knap. Tilføj nogle vibrationer til legen og forbered dig på en dyb, tåkrummende prostata orgasme. 

Det fløjlsbløde silikone føles vidunderligt mod huden, og når først du påfører en god mængde vandbaseret anal gldecreme omkring anus, så glider skaftet let ind. Hvis du ønsker at opleve en fyldigere fornemmelse, skal du blot puste den op i den størrelse der passer dig bedst! Der er også en quick-release knap for hurtigt at kunne lukke luften ud igen.

Bølgeknappen aktiverer rumlende vibrationer, og du kan vælge mellem 3 hastigheder og 9 mønstre. Hukommelsesfunktionen husker den sidste, du brugte før du slukkede for vibrationerne, og vil starte med selvsamme indstilling næste gang.

Oplad vibratoren med det medfølgende USB kabel. Vask din vandtætte legekammerat med varmt vand og mild sæbe eller en antibakteriel sexlegetøjs rengøring for optimal hygiejne. En diskret opbevaringspose følger med i pakken.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fylder perfekt ud
Anonymous - 13. mar. 2024
Fylder perfekt ud Let at indsætte og fylder perfekt ud, når den fyldes med luft.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS