TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator var 1

XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Lad ikke den beskedne størrelse narre dig - denne alsidige rabbitvibrator fra XouXou har specielle tricks gemt i ærmet! Det smalle, let ribbet skaft er udstyret med en spiralrække af roterende perler, der masserer vagina. Samtidig roterer den bløde spids, og kaninørerne på siden vibrerer på klitorisområdet.

Påfør lidt vandbaseret glidecreme på skaftet, inden du skubber det ind for at opnå endnu bedre fornemmelser. Når du har aktiveret vibratoren, kan du nyde alle tre stimuleringstyper på samme tid. Vælg mellem 4 forskellige tilstande, der inkluderer både hastigheder og mønstre - hukommelsesfunktionen husker din favorit.

Vibratoren er vandtæt, så den er velegnet til at gøre badetid til legetid. Rengør det med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring. Oplad det med det medfølgende USB-kabel, og opbevar det i den diskrete pose.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS