TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
XouXou Super Soft Love Æg var 1

XouXou Super Soft Love Æg

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Uanset om det er nydelse eller bækkenfitness, som du leder efter, passer dette superbløde vibratoræg fra XouXou lige til. Den squishy, ​​ribbet silikone føles dejlig for huden, og du har mulighed for at lege med 12 vibrationsindstillinger der let styres via knappen i slutningen af ​​ledningen.

Påfør vandbaseret glidecreme på ægget for at gøre indsættelse til en leg. Med en diameter på 3,7 cm er det let at holde på plads, men vægten på ca. 83 g stadig sørger for en udfordring, når du vil træne dit underliv. Når du er klar til mere stimulation, kan du aktivere vibrationerne og nyde de 2 hastigheder og 10 mønstre enten ind- eller udvendigt.

Rengør den vandtætte vibrator med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens. Ægget er genopladeligt via det medfølgende USB-kabel, og du kan gemme det i den diskrete pose til opbevaring.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS