Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
XouXou Super Soft Love Æg var 1

XouXou Super Soft Love Æg

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Uanset om det er nydelse eller bækkenfitness, som du leder efter, passer dette superbløde vibratoræg fra XouXou lige til. Den squishy, ​​ribbet silikone føles dejlig for huden, og du har mulighed for at lege med 12 vibrationsindstillinger der let styres via knappen i slutningen af ​​ledningen.

Påfør vandbaseret glidecreme på ægget for at gøre indsættelse til en leg. Med en diameter på 3,7 cm er det let at holde på plads, men vægten på ca. 83 g stadig sørger for en udfordring, når du vil træne dit underliv. Når du er klar til mere stimulation, kan du aktivere vibrationerne og nyde de 2 hastigheder og 10 mønstre enten ind- eller udvendigt.

Rengør den vandtætte vibrator med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens. Ægget er genopladeligt via det medfølgende USB-kabel, og du kan gemme det i den diskrete pose til opbevaring.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS