TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
XouXou Thrusting & Vibrating Butt Plug var 1

XouXou Thrusting & Vibrating Butt Plug

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvis du overvejer det næste trin på din analrejse, har XouXou lavet denne spændende butt plug til dig. Den smalle plug er let at indsætte, og dets lækre vibrationer og stimulerende stød kan styres via den trådløse fjernbetjening.

Pluggen har en indførbar længde på 9,2 cm og en diameter på op til 2,8 cm, så det er et godt valg for både begyndere og mere erfarne. Den lange base fungerer som en prop og spreder vibrationerne til et bredere område omkring mellemkødet.

Aktivér motoren og påfør en generøs mængde vandbaseret anal glidecreme, inden du langsomt skubber pluggen ind. Når den er på plads, kan du nyde de 3 vibrationshastigheder og 9 mønstre, der kombineres med entusiastiske stødbevægelser.

Styr selv på fjernbetjeningen, eller lad din partner tage kontrol fra en rækkevidde på op til 5 meter. Pluggen er genopladelig via det medfølgende USB-kabel, mens fjernbetjeningen bruger 1 x AAA-batteri, der sælges separat.

Vask den vandtætte plug med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring for optimal hygiejne. Den leveres med en diskret opbevaringspose.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS