TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Spar 30%
XouXou Vibrating Expander Butt Plug var 1

XouXou Vibrating Expander Butt Plug

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

769,00 kr.538,30 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
109,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 200 ml
149,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Når du vil udvide dine analeventyr, så prøv denne vibrerende butt plug fra XouXou. De to skafter giver dig en ny udfordring og en tilfredsstillende fornemmelse af fylde. Som prikken over i'et kan vibrationerne styres med den trådløse fjernbetjening.

Aktivér pluggens motor inden indføring. Klem de fleksible skafter sammen og glem ikke at påføre en generøs mængde vandbaseret anal glidecreme, inden du langsomt skubber pluggen ind. Når den er på plads, udvides den tilbage til sin oprindelige form, og du kan nyde de 3 vibrationshastigheder og 9 mønstre, der får begge skafter til at vibrere entusiastisk.

Brug selv fjernbetjeningen eller giv den til din partner og nyd spændende overraskelser derhjemme eller på farten. Den har en rækkevidde på ca. 5 m. Pluggen er genopladelig via det medfølgende USB-kabel, imens fjernbetjeningen bruger 1 x AAA-batteri, der sælges separat.

Vask den vandtætte plug med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens for optimal hygiejne. Opbevar den i den medfølgende opbevaringspose.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS