Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
XouXou Vibrating Expander Butt Plug var 1

XouXou Vibrating Expander Butt Plug

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 200 ml
149,00 kr.
Inkl. moms
499,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Når du vil udvide dine analeventyr, så prøv denne vibrerende butt plug fra XouXou. De to skafter giver dig en ny udfordring og en tilfredsstillende fornemmelse af fylde. Som prikken over i'et kan vibrationerne styres med den trådløse fjernbetjening.

Aktivér pluggens motor inden indføring. Klem de fleksible skafter sammen og glem ikke at påføre en generøs mængde vandbaseret anal glidecreme, inden du langsomt skubber pluggen ind. Når den er på plads, udvides den tilbage til sin oprindelige form, og du kan nyde de 3 vibrationshastigheder og 9 mønstre, der får begge skafter til at vibrere entusiastisk.

Brug selv fjernbetjeningen eller giv den til din partner og nyd spændende overraskelser derhjemme eller på farten. Den har en rækkevidde på ca. 5 m. Pluggen er genopladelig via det medfølgende USB-kabel, imens fjernbetjeningen bruger 1 x AAA-batteri, der sælges separat.

Vask den vandtætte plug med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens for optimal hygiejne. Opbevar den i den medfølgende opbevaringspose.

MærkeXOUXOU
Produktvægt (g)68
IndeholderOpbevaringspose
Fuld Længde (cm)9
Indførbar Længde (cm)7
Diameter (cm)4.5
Bredde (cm)4.5
Strømkilde1 xAAA (Ikke inkluderet), USB-oplader
Brugstid (min.)40
Vibrationsmønstre9
Vibrationshastigheder3
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Fjernbetjent, Vibration
SprogSpansk, Engelsk, Fransk, Svensk, Tysk, Italiensk, Norsk, Russisk, Dansk
SKU24538
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rigtig god
Nysgerrig - 18. dec. 2022
Det bedste analprodukt jeg til dato har prøvet, hvilket er en del efterhånden. Jeg var skeptisk om den ville være svær og for stor men det er den ikke for. Man skal lige sørge for at begge "ben" styres ind samtidig og det ene ikke smutter ved siden af. Når først den sidder på plads falder den ikke ud. Den føles slet ikke så voldsom som den ser ud, benene er meget fleksible så afhold dig ikke af den grund. Vibrationerne er gode både de blide og pænt kraftige som virkelig kan mærkes. Jeg har ikke nogen favorit for de er alle gode hver på deres måde. Ikke alle produkter er gode til alle, men jeg tror de fleste vil få en god oplevelse med denne.
Svær at få ind
Nl - 6. nov. 2022
Meget svær at pladserr
Den duer ikke til det
Mister man - 29. oct. 2022
Jeg er ked af at komme med endnu en negativ anmeldese til et produkt fra Sinful. Sinful har altid leveret og har behandlet mig godt som kunde. Dette vedrører denne butplug. Jeg vil fraråde envher til at putte den her inde i deres numsehul. Jeg købte den her fordi jeg havde lyst til at prøve noget anderledes (jeg er ikke totalt nybegynder med sådan noget her). For mit vedkommende fandt jeg denne plug temmelig besværlig og ligefrem smertefuld at indføre, for at sige det som det er. Jeg tror ikke det er helbredsmæssigt forsvarligt, da den er så smal i forhold til bredden, og den strækker røvhullen på en måde så det føles pinefuldt ( i min erfaring). Hvad selve vibrationer angår, så er den fantastisk (den er stereo!). Man kan bruge den, med lidt fantasi, til at vibrere på kroppen på adskillige måder. Så har den en fjernbvetjennig som jo er ret nejs. Man kan også indføre kun den ene af de der dimser. Men ikke dem begge ad gangen.
Gode vibrationer
dimelim - 21. oct. 2022
Gode kraftfulde varierede vibrationer, god form og overflade. Ulempen er den bliver ubehagelig over tid. Måske fordi den er smal i bunden. Lidt svær at få ind, men ikke det største issue.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS