Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Backdoor Lovers Plug Anal Anker var 1

Backdoor Lovers Plug Anal Anker

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Backdoor Lovers Plug er en ankerformet sort anal plug til begyndere og let øvede indenfor anal stimulation. 

Dette anal anker er 10 cm langt hvoraf 8 cm kan føres op, og det har en diameter på 1-2 cm. At diameteren gradvist bliver større gør Dette Anal Anker godt til at træne de anale muskler, ligesom det også stimulerer godt. Spidsen af anal ankeret er kegleformet så det er nemt at føre op og den efterfølgende kugle giver ekstra stimulation.

Vi anbefaler at du bruger en vandbaseret glidecreme til anal brug, f.eks. Aquaglide Anal, sammen med Backdoor Lovers Plug Anal Anker, da det vil gøre ankeret mere behageligt og lettere at føre op.Ankerets fod gør det nemt at styre og det sikrer i øvrigt at ankeret ikke kommer for langt op. 

Husk at rengøre dit anal sex legetøj grundigt efter brug, så du sikrer en god hygiejne.  

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Min nye bedste ven
Frida - 3. jan. 2018
Lækker lille sag, som giver utrolig meget pleasure. Med lidt glidecream, glider den let ind og gør sit job til punkt og prikke ;-) Både min kæreste og jeg har prøvet den. Perfekt til hvis man er analsex. nybegynder, ligesom os,
Lille med overraskende effekt
Pernille - 27. mar. 2017
Min kæreste og jeg er helt nye, når det kommer til Analt legetøj. Vi prøvede denne som det første. Den er lille og let at sætte på plads. Han oplevede at den gjorde ham mere følsom, især på pikhovedet og gav en kraftigere erektion. Da jeg prøvede den, gav den også en følelse af at være mere følsom, men i missionær stillingen, faldt den ud, hvilket faktisk gav en ekstra kraftig orgasme, men det gav også lidt koncentrationsbesvær. Den er fantastisk, hvis man samtidigt går rundt med bækkenbundskugler, hvor der er geisha-kugler i. Køb den! :)
Nemt og frækt
Juliana - 14. jul. 2016
Det her anker har en rigtig god størrelse og er nem at bruge sammen med glidecreme. Min kæreste købte den til mig, så jeg kunne prøve at have den i under sex, og det har den været virkelig god til. Den føles frækt at være fyldt ud både for og bag ;)
fin oplevelse
eventyrer - 30. sep. 2020
Det var en behagelig oplevelse at prųve dette som nybegynder. Lige den rigtige stųrrelse, og det gav en lękker oplevelse. Ja, jeg kan anbefale det. Forholdet pris/kvalitet/nydelse er perfekt! ;)
0
Fint lille legetųj
Eventyrer - 1. aug. 2019
For nybegyndere er den super behagelig at bruge, nem at sętte på plads, og den holder sig også godt. Materialet er behageligt og nemt at holde rent. Velegnet til męnd såvel som kvinder. Takket vęre det har jeg nydt en masse hyggelige stunder ;)
0
Begynderens drab
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet var overraskende lille, når man fik det i hånden. Først var jeg skeptisk, men besluttede mig for at give det en chance. Den går let ind og stimulerer fint. Bolden er en fin tilføjelse. Da den er ankerformet, er der heller ingen frygt for, at legetøjet "bliver væk", hvilket giver ro i sindet.
Maskinoversat fra sinful.fi
Lille og handy
Anonymous - 13. mar. 2024
Det langsomt fortykkende design sikrer, at den er nem at sætte på plads, men den nederste kugle kunne godt være lidt større. Fantastisk til begyndere, og jeg kan kun anbefale den.
Maskinoversat fra sinful.fi
Fungerer godt
Anonymous - 13. mar. 2024
Et godt valg til anal-nybegynderen, let at sætte på plads og bliver siddende, hvis pladsen er trang.
Maskinoversat fra sinful.fi
Let at bruge. Godt startstik.
Anonymous - 11. dec. 2022
Ankeret gør den nem at håndtere. Ganske lille, men god som første stik.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS