Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Blue Blød Jelly Plug Vibrator var 1

Anal Blue Blød Jelly Plug Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Anal Blue Blød Jelly Plug Vibrator er en anal stimulator i fast jelly materiale. Anal Blue er kegleformet hvilket gør den lettere at føre op.

Foden på Anal Blue sikrer et godt tag i pluggen og gør, at den ikke kommer for langt op. Den indbyggede vibrator i Anal Blue Blød Jelly Plug er trinløs og uden generende ledning. 

Brug Anal Blue sammen med en vandbaseret glidecreme til anal brug, f.eks. Aquaglide Anal, så du får den bedste oplevelse med anal stimulation.

Anal Blue er 11 cm lang og har en diameter, der varierer mellem 1 cm og 3 cm.  Anal Blue bruger 3 stk. LR44  batterier, der medfølger i æsken. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lille lækkert plug, som er godt til pengene
SEG - 29. jan. 2018
Dette buttplug er fint til begyndere, men kan godt komme til at glide ud hvis man ikke holder på det. Vibrationerne er rigtig fine, men det larmer en lille smule.
Skrøbelig i gevindet
Pp - 30. nov. 2017
Fungerer fint men er noget skrøbelig i gevindet. Så tror ikke den er så langtidsholdbar.
Helt fantastik produkt -kan kun anbefales
Hansen - 17. nov. 2017
Virker helt i top-
Lækker lille sag
L-D-k - 18. aug. 2014
Lækker ikk så stor vibrator, i blødt materiale som gør at den ikke følels ubehagelig. Vibratoren i den er ret kraftig, hvilket jeg synes var lækkert. God til nybegyndere som mig.
Der findes bedre.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg købte to puttplugs på samme tid og er nybegynder, der syntes, at en finger var tilstrækkeligt ophidsende. Da jeg købte denne, troede jeg, at den ville være lidt større end den anden. +Fint materiale, let at indføre med lidt glidecreme, funktionel vibration og billig - Den er ikke tilstrækkeligt buet ved foden, hvilket betyder, at den glider for let ud for dem, der vil have den til at sidde stille og fast. Bedre end med Silicone Anal Plug Small, som kan købes, men uden vibration.
Maskinoversat fra sinful.se
Skuffende
Anonymous - 13. mar. 2024
Lidt for blød, så ikke så let at få den på plads. Meget dårlig vibration, umuligt at få orgasme af den.
Maskinoversat fra sinful.no
Et godt køb
Anonymous - 13. mar. 2024
Forholdet mellem pris og farve er fremragende. Ret kraftig vibration og god størrelse. Nem at påføre og holder indeni uden de store anstrengelser. Tiden vil vise, hvordan den holder, det første indtryk lover ikke guld og grønne skove, men det vil tiden vise.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS