TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Backdoor Lovers Beads  var 1

Backdoor Lovers Beads

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Med Backdoor Lovers Beads og Plug får du dyb og pirrende anal stimulation.

Backdoor Lovers Beads og Plug er både en fræk anal kæde og en lækker anal plug, som du kan bruge efter humør. Den anale plug kan føres 8,5 cm op og har en diameter, der går fra 1 cm til 2,4 cm. Anal kæden kan føres ca. 21 cm op og kuglernes diameter går fra 0,7 cm til 2,4 cm.

Den kan både bruges, hvis du er ny og øvet indenfor anal sex. Begge ender har en diameter der gradvist bliver større, hvilket gør dem gode til træning af de anale muskler. 

Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme til anal brug sammen med Backdoor Lovers Beads og Plug. Det vil gøre den nemmere og mere behagelig at føre op. Der medfølger en 6 ml prøve på glidecreme i pakken. 

Husk at rengøre Beads og Plug grundig efter brug. På den måde sikrer du en god hygiejne og gør dem klar til næste gang du får lyst til dem. Du kan rengøre dem med varmt vand og evt. bruge en sexlegetøjs rengøring for at opnå et endnu  bedre resultat.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS