Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Black Hour Penisring var 1

Black Hour Penisring

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Black Hour Penisring med vibrator og anal stimulator kan skabe stor nydelse hos både ham og hende.

Selve penisringen strammer om hans erektion så den bliver hårdere og fyldigere og den udtagelige mini-vibrator sørger for dejlige vibrationer, der forplanter sig fra mellemkødet og ud i både penisringen og anal stimulatoren. Anal stimulatoren i Black Hour Penisring kan enten glæde den af jer, der bliver penetreret, eller den af jer, der bærer penisringen.

Black Hour Penisring er totalt 26 cm. lang, inkl. og selve penisringen, der har en diameter på 3,5 cm. Anal stimulatorens kugler har en varierende diameter på mellem 2,5 cm  og 3,5 cm. 

Black Hour Penisring med anal stimulator og vibrator er lavet i fleksibel silikone mens den udtagelige mini-vibrator, der følger med, er lavet i ABS-plast. Denne penisring er derfor 100 % Phthalat-fri. Der medfølger en dansk brugsanvisning i pakken. 

Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme til anal brug, f.eks. Aquaglide Anal, sammen med Black Hour Penisring. Glidecremen gør anal stimulatoren meger behagelig at føre op og giver desuden en mere blød og lækker oplevelse. 

Husk at rengøre dit sexlegetøj grundigt efter brug. Du kan vaske sexlegetøjet med varmt vand og evt. bruge en Pjur Sexlegetøj Rengøring sammen med for et endnu bedre resultat.

Bemærk: Vibratoren bruger 3. stk. AG13 batterier, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Funny lille rumstérstav til rumstérstaven
Gabo - 30. aug. 2014
Alternativ til "strap-on" for at tage hende i begge åbninger samtidig. Samtidig kan en lille vibrator sende vibrationer gennem legetøjet.God kvalitet af silikone, og er rigtig nem at bruge. Passer perfekt på en gennemsnitlig penisstørrelse. Vi har brugt den som penis-ring til fyren og analstaven i pigen. Vibrationerne føles kraftigere på fyrens penisrod end pigen kan mærke dem, hvorfor fyre bliver mere stimuleret. Det er som om mellemstykket mellem penisringen og analstaven er alt for fleksibelt til at analstaven rigtigt kan komme til sin ret.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS