TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Black Hour Penisring var 1

Black Hour Penisring

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Black Hour Penisring med vibrator og anal stimulator kan skabe stor nydelse hos både ham og hende.

Selve penisringen strammer om hans erektion så den bliver hårdere og fyldigere og den udtagelige mini-vibrator sørger for dejlige vibrationer, der forplanter sig fra mellemkødet og ud i både penisringen og anal stimulatoren. Anal stimulatoren i Black Hour Penisring kan enten glæde den af jer, der bliver penetreret, eller den af jer, der bærer penisringen.

Black Hour Penisring er totalt 26 cm. lang, inkl. og selve penisringen, der har en diameter på 3,5 cm. Anal stimulatorens kugler har en varierende diameter på mellem 2,5 cm  og 3,5 cm. 

Black Hour Penisring med anal stimulator og vibrator er lavet i fleksibel silikone mens den udtagelige mini-vibrator, der følger med, er lavet i ABS-plast. Denne penisring er derfor 100 % Phthalat-fri. Der medfølger en dansk brugsanvisning i pakken. 

Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme til anal brug, f.eks. Aquaglide Anal, sammen med Black Hour Penisring. Glidecremen gør anal stimulatoren meger behagelig at føre op og giver desuden en mere blød og lækker oplevelse. 

Husk at rengøre dit sexlegetøj grundigt efter brug. Du kan vaske sexlegetøjet med varmt vand og evt. bruge en Pjur Sexlegetøj Rengøring sammen med for et endnu bedre resultat.

Bemærk: Vibratoren bruger 3. stk. AG13 batterier, der sælges separat.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS