TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
You2Toys Couples Choice Massager var 1

You2Toys Couples Choice Massager

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

379,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Med denne par massager fra You2Toys er valget nemt! I får et utal af måder at glæde jer selv og hinanden på med 10 støn-fremkaldende vibrationsmønstre og en dejlig glat silikone-pære, der sender kærlige vibes gennem alle dine intime områder.

Med et ergonomisk håndtag for et fremragende greb, så du aldrig mister kontrollen over, hvor på din partners krop du vil have dette stimulerende geni til at vandre. Skift let gennem de 10 spændende skælv via de 3 knapper på den øverste overflade af håndtaget. Med en slat af din yndlings vandbaserede glidecreme glider massageapparatet præcis som en snowboarder på et frisk pulveriseret bjerg og får bakkerne til at lyde med Oohs! og Aahs!

Brystvorte, mellemkød, skaft eller klit - hvert område på din krop vil elske den! Rengør massageapparatet med vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring for at holde det pænt og frisk til masser af summende lyksalighed.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS