TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
You2Toys Danny Dolphin G-punkt Vibrator var 1

You2Toys Danny Dolphin G-punkt Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

You2Toys Danny Dolphin G-punkt Vibrator er en vibrator for dig, der virkelig vil forkæles. Danny Dolphin er formet så den virkelig målretter g-punktet og de små knopper på spidsen gør stimuleringen af g-punktet endnu mere intens. 

Danny Dolphin har hele  7 forskellige vibrations muligheder du kan vælge imellem. Når Danny Dolphin er tændt roterer de indbyggede perler i skaftet så skeden bliver masseret, imens klitoris bliver stimuleret af den delfin-formede klitoris stimulator med indbygget bullet vibrator. Sidst men ikke mindst har Danny Dolphin et rillet skaft, der sikrer ekstra stimulation.

Danny Dolphin er lavet et fleksibelt og fast materiale, der giver en naturtro følelse. Vibratoren har en total længde på 21 cm, og en diameter på 3 cm. 

Vi anbefaler at du bruger Danny Dolphin sammen med en god, vandbaseret glidecreme. Glidecremen giver en mere blød og glidende oplevelse og gør vibratoren nemmere at føre op. 

Bemærk: Danny Dolphin bruger 3 stk. AAA batterier, der sælges separat.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS