Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
You2Toys Danny Dolphin G-punkt Vibrator var 1

You2Toys Danny Dolphin G-punkt Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

You2Toys Danny Dolphin G-punkt Vibrator er en vibrator for dig, der virkelig vil forkæles. Danny Dolphin er formet så den virkelig målretter g-punktet og de små knopper på spidsen gør stimuleringen af g-punktet endnu mere intens. 

Danny Dolphin har hele  7 forskellige vibrations muligheder du kan vælge imellem. Når Danny Dolphin er tændt roterer de indbyggede perler i skaftet så skeden bliver masseret, imens klitoris bliver stimuleret af den delfin-formede klitoris stimulator med indbygget bullet vibrator. Sidst men ikke mindst har Danny Dolphin et rillet skaft, der sikrer ekstra stimulation.

Danny Dolphin er lavet et fleksibelt og fast materiale, der giver en naturtro følelse. Vibratoren har en total længde på 21 cm, og en diameter på 3 cm. 

Vi anbefaler at du bruger Danny Dolphin sammen med en god, vandbaseret glidecreme. Glidecremen giver en mere blød og glidende oplevelse og gør vibratoren nemmere at føre op. 

Bemærk: Danny Dolphin bruger 3 stk. AAA batterier, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bedste dildo, der bare virker
Maria - 10. jan. 2020
Skøn dildo, denne er min tredje af slagsen. Og køber altid den samme! Fordi den virker! Orgasme garanti!
kanon
christensen - 15. aug. 2014
Dem er rigtig god, dog larmer den meget. Viberatoren er kanon men man skal forberede sig på at efter 2-3 brug så er batterierne døde selvom det er de dyreste. Jeg er meget tilfreds ud over disse ting :)
Da jeg ikke vidste bedre
Efterår - 19. may. 2018
Det fųrste legetųj jeg kųbte, og jeg holdt rigtig meget af det i starten. Efter at jeg havde kųbt mit fųrste dyrere "kvalitetslegetųj", er jeg dog ikke vendt tilbage til dette. (Der var engang, legetųjet har vęret en stor skuffelse) På den anden side er under 50 € for et legetųj helt fint. For mit eget vedkommende var hans stųrste problem at få delfinen til det rigtige sted for at få den fulde ględe ud af legetųjet.
0
Meget glad!
natkri - 1. feb. 2017
Meget glad for denne. Den har mange forskellige vibrationsniveauer, der giver flere valgmuligheder, og chancen for, at de fleste mennesker kommer og får orgasme af det. Utrolig behagelig at bruge og kan varmt anbefales! Som at den er blųd og lękker som gųr den mere behagelig at bruge. Hųjt anbefalet!
0
Skųn
Fantasia - 4. apr. 2018
En rigtig god kanin, der når de vigtigste dele. Har haft mange hyggelige stunder med min, indtil den desvęrre gik i stykker. Materialet er ikke så holdbart, så ydersiden flager og falder af efter kun et par måneder.
0

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS