Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
You2Toys Deluxe Klitoris Vibrator var 1

You2Toys Deluxe Klitoris Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Leder du efter en anderledes klitoris vibrator? Så forkæl digselv eller din partner med den effektive You2Toys Deluxe Klitoris Vibrator.

Lad de to små metalkugler glide op og ned langs hver sin side af din klitoris og mærk, hvordan de fremtryller skønne orgasmer.

Prøv også denne Deluxe vibrator på andre erogene zoner som brystvorter eller penis glansen og del den intense oplevelse med din partner.

Leg dig igennem de 7 forskellige vibrations mønstre og find din favorit.

Vibratoren er perfekt til sanseleg, da metallet kan varmes op eller køles ned i vandbad inden brug. Der medfølger 3 x LR44-batterier.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ellers tak...
Manden til konen - 4. jan. 2021
Den virkede lovende... Men ak. Der er mange mulige vibrations-mønstre, men det er som om ingen vibrationer når op til "metalet/ kuglerne" derfor er der flere vibrationer i håndtaget end i toppen, hvor de skulle være. Desværre...
Mr.
Johannes - 16. aug. 2021
Selv på den stęrkeste krafttilstand forbliver vibrationen svag og overfųres ikke effektivt til metalkuglerne - en skam i sig selv, fordi klitoris passer godt mellem kuglerne. Det er vęrd at investere i hųjere kvalitet.
0
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS