TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Spar 30%
You2Toys Glans Stimulation Loop Vibrator var 1

You2Toys Glans Stimulation Loop Vibrator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

379,00 kr.265,30 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Nyd pirrende vibrationer direkte omkring det sensitive penishoved med Glans Stimulation Loop fra You2Toys. Det glatte, kølige metal vækker dine nerveender og øger den frække fornemmelse, når du tænder for vibrationerne. 

Denne skønne vibrator er designet til at stimulere det ekstremt sensitive penisbånd, men den kan også bruges på andre ydre erogene områder, for at opleve lidt vibrerende magi. Tilføj en vandbaseret glidecreme for et godt glid og bevæg metal ringen til dit favoritsted. 

Metal delen er fastgjort til et fleksibelt silikone håndtag, som giver dig mulighed for at justere vinklen, så den passer perfekt til dig. Den har 7 vibrationsindstillinger, som står klar til at tjene dig. Vibratoren bruger 3 x LR44 batterier, som medfølger. 

Rengør ringen med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens for optimal hygiejne. For at forlænge levetiden på vibratoren anbefaler vi at fjerne batterierne, når vibratoren ikke er i brug. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS