TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
You2Toys Hot Rockin’ Love Sexgynge var 1

You2Toys Hot Rockin’ Love Sexgynge

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Med Hot Rockin' Love Sexgynge er du i gang med noget akrobatisk, hed elskov! Bliv forkælet med sensuelt stimulerende bevægelser, ubesværet adgang og et godt overblik over din parner, når han eller hun er åben og sårbar kun for dig.

Sexgyngen er lavet med komfort og erotiske eventyr i tankerne. Sidde- og rygstroppens overflader er polstrede for optimal komfort. Opdag alle dine yndlingsstillinger på en ny måde og prøv nye, mens du er i gang. Fjern benstropperne og brug bagremmen som støtte foran, hvis du laver en session med ansigtet nedad, bagdelen op eller en anden stil, du er nysgerrig på at udforske.

Gyngen holdes oppe af fire metalkæder, der alle er fastgjort til tre reb, samlet af en lås, der skal fastgøres til loftet og kan holde en vægt på maksimalt 100 kg.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS