Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Angler Anal Stav var 1

Oversigt

You2Toys Anal Angler Anal Stav er ideel til dig, der ønsker at eksperimentere med anal stimulation.

Begge ender af staven kan bruges, så du vælger selv hvilken stimulation du ønsker. Den ene ende er smal, glat og har en kugle til sidst, hvor diameteren er 2 cm. Den anden ende er fyldt med kugler, der gradivst bliver større, så du kan vænne dig til mere fyldig stimulation. Kuglerne går fra 2,5 cm til 3,5 cm i diameter

Anal Angler er 25 cm lang lavet i fast, men bøjeligt materiale, der sikrer dig målrettet stimulation.

Vi anbefaler at du bruger en silikonebaseret glidecreme til brug med You2Toys Anal Angler Anal Stav, da kroppen ikke producerer naturlige glidemidler bagtil.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den er så fræk
Jesper Ronald - 4. mar. 2019
Jeg er vild med den! Det føles enormt intens både at få skubbet kuglerne helt i bund, men sandelig også at få dem trukket ud igen. Størrelsen giver en super fornemmelse af at være fyldt ud, uden at det gør ondt.
Dejlig og god til opvarmning
Manden - 8. apr. 2018
Købte denne og har ikke fortrudt. Er ny inden for anal leg og tænkte den vil være en god start. Den er exceptionel til at varme op med, hvis man vil prøve kræfter med en større plug eller dildo. Den kan komme langt op og er nem at håndtere, hvis man vil øve på at massere prostata, eller bare have lidt nydelse mens man kommer Materialet er fast men fortsat fleksibelt, så det føles ikke som en stift kosteskaft man får ført op i sig.
Dejligt anal-produkt.
Folmer - 15. jun. 2017
Dejlig følelse. Den har 2 brugbare ender så det er flere variationsmuligheder. Materialet ligner glas, men det har en halvhård overflade der faktisk er ret fleksibel. Den kan sagtens bøjes eller rettes ud. Jeg har endnu kun prøvet enden med de mange kugler, der bliver større og større under indføring bagtil. Og hvilken fantastisk følelse at mærke kugle efter kugle glide ind. Den resterende af staven, bruges som håndtag og det er derved muligt at føre alle 6 kugler op, og faktisk mærke dem langt oppe bagtil.
6 frække kugler ;)
Kat - 14. jun. 2016
Sikke et dejligt produkt! Jeg har brugt den under onani sammen med en vibrator på klitoris. Jeg havde ikke prøvet en analstav før, og jeg blev meget overrasket over hvor godt det føltes at trække den ud under klimaks. Materialet er meget fleksibelt og med glidecreme på, bliver den super glat. Den er bare rigtig god og nem at bruge :)
Bedste køb indtil videre
Anonymous - 13. mar. 2024
Velegnet til brug med hænderne som strapon/dobbeltdildo. Dejlig, lige tilpas stor og sjov. Dejlig både analt og vaginalt. Bedste køb indtil videre!
Maskinoversat fra sinful.se
OK, men ikke noget særligt.
Anonymous - 6. may. 2016
Det ser meget sjovt ud! Sjov at holde. Positivt. Blød, men stiv. God bøjning. Springer fint tilbage. Overfladen giver en følelse af god kontrol, selv med glidecreme. Ser frem til at teste begge ender. Næsten ingen lugt. En lille kemisk lugt, hvis man holder næsen næsten tæt på, men ikke noget, der var overvældende. Efter testen vil jeg sige, at produkterne er ok. Ingen overvældende resultater. Lidt smertefuldt at holde på, når glidecremen glider ned. Den tynde ende kan være lidt for intens, da klumpen er lidt lille, så det bliver en lidt skarp spids. den ru side var derimod faktisk ret god at bruge, men der manglede noget for at gøre følelsen komplet. Jeg er ikke helt sikker på hvad. Fint produkt. muligvis bedre sammen med en partner.
Maskinoversat fra sinful.no
God
Anonymous - 1. feb. 2020
Det eneste, man kan kritisere, er det materiale, den er lavet af. Få den i moderne glat silikone, og den er perfekt til opvarmning, nem at rotere via skaftet, når den er inde. Kunne godt være lidt større/mere kugler. God form, god at holde om.
Maskinoversat fra sinful.no
Tyndt hoved er godt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det tynde, glatte hoved synker let ned og glider behageligt i hele længden. Den tykkere kugleende er nem at bruge som håndtag. Det tykkere hoved virkede ikke til at være noget for mig, men det behøver det heller ikke at være. :)
Maskinoversat fra sinful.fi

Anal Angler Anal Stav

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS