TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
You2Toys Kærlighedskugler var 1

You2Toys Kærlighedskugler

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

139,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

You2Toys Kærlighedskugler er et par flotte, røde bækkenbundskugler til dig, der gerne vil træne bækkenbunden og samtidig blive stimuleret af de indbyggede geisha kugler.

Du bruger You2Toys Kærlighedskugler ved at føre dem op i skeden og lave knibeøvelser omkring dem. Kuglerne vejer 55 g. og med tyngdekraftens hjælp vil de presse ned imod din bækkenbund, som så klemmer sammen, for at kærligheds kuglerne ikke glider ud. Øvelserne kan laves overalt, f.eks. mens du ordner opvasken eller handler ind.

I takt med at du bevæger dig, vil de indvendige geisha kugler rotere, hvilket gør oplevelsen meget pirrende og samtidig gør bækkenbundstræningen endnu mere effektiv bækkenbundstræning. Kroppen holder nemlig ekstra godt fast om kuglerne, når tyngdepunktet i de to Kærlighedskugler skifter, for at sikre, at kuglerne ikke ryger ud.

Når du er færdig med at bruge You2Toys Kærlighedskugler, trækker du dem nemt og forsigtigt ud igen, ved at trække i den røde nylon snor.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med disse kærligheds kugler, da de så bliver mere behagelige at føre op, samt at du rengør kærlighedskuglerne med en Sexlegetøj Rengøring, efter brug.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS