TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
You2Toys Love Ball & Touch Vibrator var 1

You2Toys Love Ball & Touch Vibrator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

489,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Hvis du drømmer om et vibrator æg, der kan noget mere, skal du vælge denne Love Ball fra You2Toys. Fjernbetjeningen fungerer også som en lay-on vibrator, så du får hele to vibrerende vidundere at lege med. Giv det til din partner eller hold det for dig selv til dine private nydelser.

Det glatte æg er udstyret med en praktisk streng, der gør det let at trække ud. Aktivér motoren ved at trykke på tænd / sluk-knappen i 3 sekunder, og påfør vandbaseret glidecreme inden indføring. Når ægget er på plads, kan de 3 vibrationshastigheder og 7 mønstre justeres ved hjælp af fjernbetjeningen.

Den runde fjernbetjening har samme mængde vibrationstilstande, som du kan aktivere ved at dobbeltklikke på den midterste knap. Bemærk, at når du først har aktiveret vibrationerne i fjernbetjeningen, stopper den med at kontrollere æggets vibrationer. Den fungerer igen som en fjernbetjening, når dens egne vibrationer er slukket.

Begge dele er genopladelige med det medfølgende magnetiske USB kabel. Rengør de vandtætte vibratorer med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS