TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Lust Control 10 speed Trådløst Vibro Æg var 1

Lust Control 10 speed Trådløst Vibro Æg

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Lust Control 10 speed Trådløst Vibro Æg er et brugervenligt og lækkert vibrator æg, der indsættes i kvindens skede. Lust Control er til dig, der enten vil kunne fjernstyre din partners nydelse eller som vil lade din partner styre din nydelse.

Med Lust Control får du en trådløs fjernbetjening, der gør det nemlig og diskret at tage jeres frække leg med ud i offentligheden. Brug evt. Lust Control når I er på restaurant, i byen eller andet - det er kun fantasien, der sætter grænser for hvor det lækre Lust Control æg kan bruges!

Med Lust Control får du hele 10 forskellige, vibrerende rytmer at vælge imellem. Vibrator ægget er 6 cm. langt og har en diameter på 3,5 cm. 

Vi anbefaler at bruge Lust Control sammen med en god, vandbaseret glidecreme så det bliver mere behageligt at føre op. Glidecremen giver desuden ægget en mere glat og blød følelse.

Medfølger: 1 stk. LR 23 A batteri til fjernbetjeningen samt  2 stk. N batterier til selve Lust Control vibrator ægget.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS