Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Lust Control 10 speed Trådløst Vibro Æg var 1

Oversigt

Lust Control 10 speed Trådløst Vibro Æg er et brugervenligt og lækkert vibrator æg, der indsættes i kvindens skede. Lust Control er til dig, der enten vil kunne fjernstyre din partners nydelse eller som vil lade din partner styre din nydelse.

Med Lust Control får du en trådløs fjernbetjening, der gør det nemlig og diskret at tage jeres frække leg med ud i offentligheden. Brug evt. Lust Control når I er på restaurant, i byen eller andet - det er kun fantasien, der sætter grænser for hvor det lækre Lust Control æg kan bruges!

Med Lust Control får du hele 10 forskellige, vibrerende rytmer at vælge imellem. Vibrator ægget er 6 cm. langt og har en diameter på 3,5 cm. 

Vi anbefaler at bruge Lust Control sammen med en god, vandbaseret glidecreme så det bliver mere behageligt at føre op. Glidecremen giver desuden ægget en mere glat og blød følelse.

Medfølger: 1 stk. LR 23 A batteri til fjernbetjeningen samt  2 stk. N batterier til selve Lust Control vibrator ægget.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God til forspil
Kenneth - 30. mar. 2017
Vi købte ægget her til min kone så hun kunne have det i under forspil eller selv få noget nydelse når hun tilfredsstiller mig. Det har det virket utrolig godt til, og vores forspil er blevet meget frækkere da vi begge tænder meget på at have ægget med i legen. Vibrationerne giver hende ikke orgasme, men de pirrer og stimulere hende.
Æg
Anonymous - 13. mar. 2024
Dejligt materiale. Vibrationerne er ikke særlig variable, de er meget høje. Et problem, der er opstået for mig, er, at det er lidt svært at få det ud senere...
Maskinoversat fra sinful.se
Sjove ting i god kvalitet
Anonymous - 12. may. 2017
Vi havde det sjovt med dette legetøj!
Maskinoversat fra sinful.se

Lust Control 10 speed Trådløst Vibro Æg

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS