TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
You2Toys Opladelig Vibrerende Dobbelt Penisring var 1

You2Toys Opladelig Vibrerende Dobbelt Penisring

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Lad den effektive You2Toys Opladelig Vibrerende Dobbelt Penisring få din erektion til at leve op til sit fulde potentiale.

Penisringen har to strækbare ringe til et fast greb om både roden af penis samt dine kugler. Det giver en fyldigere og længerevarende erektion til glæde for både dig selv og din partner.

Når penisringen bæres under samleje, vil vibratoren sende nydelsesfulde rytmer til hendes klitoris, som også pirres af en rillet struktur. Vibrationerne forplanter sig samtidig til dit skaft.

Vælg mellem 10 vibrationsmuligheder, som alle fører til en ekstra intens sexoplevelse og som kontrolleres på blot én knap.

Penisringen er fremstillet i fleksibelt og blødt silikone, som passer de fleste størrelser. Der medfølger USB-kabel til let og ubesværet opladning.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS