TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
You2Toys Petit Oppustelig Vibrator var 1

You2Toys Petit Oppustelig Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvis du er vild med elegance, skønne vibrationer og en følelse af at blive fyldt helt ud, så er den oppustelige Petit fra You2Toys det helt rette valg. Det kurvede skaft finder frem til alle dine yndlingsspots og kærtegner dem med vibrationer, og den kan svulme op med et enkelt klik på en knap. 

Uden luft har skaftet en diameter på op til 3,3 cm, men når du virkelig vil mærke den, kan den svulme op til 4,5 cm i diameter. Tilføj en vandbaseret glidecreme og nyd oplevelsen. Når du er fuldstændig tilfredsstillet, tryk på 0 knappen så luften forsvinder. 

Den tredje knap på håndtaget styrer vibrationsindstillingerne. Du får 3 hastigheder og 7 mønstre at lege med, og de kan bruges uanset om vibratoren er pustet op eller ej. Håndtaget har også en praktisk løkke, så den er nem at styre. 

Rengør den vandtætte vibrator med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens. Oplad den via det medfølgende USB kabel for at få op til 1 times ren lykke. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS