TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
You2Toys Purple Appetizer Sexlegetøj Sæt var 1

You2Toys Purple Appetizer Sexlegetøj Sæt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvorfor vælge, når du kan få det hele? Med You2Toys Purple Appetizer sættet får du alt, hvad du og din partner skal bruge til en fræk aften.

Sættet består af 9 forskellige dele. Du får et vagina-formet masturbator sleeve til ham og en dildo i blød gummi samt en dildo vibrator med et rabbit-sleeve til hende. Derudover får du bækkenbundskugler og et vibrator æg, der kan bruges til pirrende leg.

I sættet finder du også en penisring samt en analstav og en anal plug - begge med håndtag, der sikrer en tryg oplevelse. Sættet er perfekt til par, der har lyst til at eksperimentere og opdage nye måder at få nydelse på.

You2Toys Purple Appetizer sættet er fremstillet i blød TPE og ABS-plast. Vibratorerne bruger 2 AA-batterier og 2 C-batterier, der alle medfølger.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS