Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
You2Toys Purple Appetizer Sexlegetøj Sæt var 1

You2Toys Purple Appetizer Sexlegetøj Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Hvorfor vælge, når du kan få det hele? Med You2Toys Purple Appetizer sættet får du alt, hvad du og din partner skal bruge til en fræk aften.

Sættet består af 9 forskellige dele. Du får et vagina-formet masturbator sleeve til ham og en dildo i blød gummi samt en dildo vibrator med et rabbit-sleeve til hende. Derudover får du bækkenbundskugler og et vibrator æg, der kan bruges til pirrende leg.

I sættet finder du også en penisring samt en analstav og en anal plug - begge med håndtag, der sikrer en tryg oplevelse. Sættet er perfekt til par, der har lyst til at eksperimentere og opdage nye måder at få nydelse på.

You2Toys Purple Appetizer sættet er fremstillet i blød TPE og ABS-plast. Vibratorerne bruger 2 AA-batterier og 2 C-batterier, der alle medfølger.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rigtig god til prisen!
Michelle - 27. jan. 2020
Jeg købte dette sæt som en overraskelse til min kæreste til en fræk weekend. Vi havde forinden kun erfaring med penisringe af forskellig art, så der var meget nyt i denne pakke. Vi havde en helt fantastisk oplevelse med at prøve det hele af på forskellige måder og finde ud af hvad der passede til netop os. Vi har stadig masser at udforske med disse ting, men er også allerede nu klar til at købe produkter der minder om, da det er en god måde at finde ud af lige hvilke ting der tænder en mest. Vibratorerne er meget højlydte. Dildovibratoren er desuden ret svær at indstille på, specielt imens den bliver brugt, hvilket er en skam. Men alt i alt var vi meget godt tilfredse med denne legeplads af muligheder.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS