Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
You2Toys Realistisk Dildo Plug 11,5 cm var 1

You2Toys Realistisk Dildo Plug 11,5 cm

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
179,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

På udkig efter den optimale begynder anal plug?

Så er den lille, realistiske dildo plug fra You2Toys det perfekte sted at starte, hvis du vil vænne dig til indtrængning - vaginalt eller analt.

Med sine 11,5 cm og en diameter på kun 3 cm er der tale om et stykke legetøj lavet til dig, som er nysgerrig på dildo sex og ønsker en dildo eller anal plug i en diskret størrelse, uden at gå på kompromis med kvalitet og effektiv stimulering.

Med stor sugekop, der også fungerer som stopper, så pluggen bliver, hvor den skal, gør det muligt for dig at lade fantasien få frit løb, mens du har hænderne fri til at pirre resten af kroppen.

Fremstillet i fleksibelt, ftalatfrit PVC, som sikrer dig en behagelig og blød oplevelse.

Det markerede penishoved og de tydelige årer bidrager desuden til en realistisk følelse, hvad end den bruges af hende eller ham.

MærkeYou2Toys
Produktvægt (g)89
Fuld Længde (cm)11.5
Indførbar Længde (cm)9.5
Diameter (cm)3
Bredde (cm)3
Primært MaterialePVC
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberTil Strap On-Brug, Realistisk, Sugekop
SprogSpansk, Italiensk, Fransk, Engelsk, Russisk, Hollandsk, Dansk, Tysk
SKU18336
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
You2Toys Realistisk Dildo Plug 11,5 cm
Noname - 17. feb. 2022
Fin lille dildo til træning af anal sex, deepthroat eller DP. Vi har haft meget glæde af dildoen allerede til overnævnte.
You2Toys Realistisk Dildo Plug 11,5 cm
Noname - 12. feb. 2022
Fin lille dildo til træning af anal sex, deepthroat eller DP. Vi har haft meget glæde af dildoen allerede til overnævnte.
Must-have
Jasmin - 28. oct. 2019
Rigtig god begynder dildo, den er blød og rigtig rar at have op i sig, super velegnet til anal også, mig og min partner bruger den ofte som opvarming, det er et must-have legetøj.
It depends...
Kvinde - 5. aug. 2019
Ros: Som legetøj til at pirre dig, mens du laver mad og går rundt er den vildt lækker. Man mærker den løbende, da den har forskellige riller og former. Kritik: Til penetrering bliver den for tynd, så vil klart bruge den til pirring istedet.
Perfekt
Bobby - 19. oct. 2018
Perfekt lille størrelse, og den sidder bare lige hvor den skal, og den bliver der! Den er total jelly at mærke på, så den bevæger sig perfekt med kroppen. Den er som skabt til at rende rundt med og lade sig pirre af i timer. Men når man bliver mere "øvet" i den ende, kunne man godt ønske sig langt flere størrelser i samme materiale.
wow!
Isla - 12. sep. 2018
Dette er absolut en af vores favoritter. Den er rigtig god til at finde g-punktet ved vaginal indføring. Jeg er ihvertfald vild med den!
Hųjt anbefalet!
Åsa - 1. sep. 2019
Jeg kan varmt anbefale denne dildo! Den er lavet i et behageligt materiale og har en god stųrrelse. Jeg kųbte den som en test for mig selv. Jeg har lige vęret i overgangsalderen, og jeg er blevet for tųr til at nyde noget, og har så brugt lokale hormoner til at prųve at ordne det. Jeg ville teste denne dildo efter denne triste tid, for at se om jeg kunne fųle mig godt tilpas igen, og resultatet var ęgte vidunderlig fornųjelse.
0
Lille og lige så god
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg havde brug for en lille dildo, og dette var præcis, hvad jeg havde brug for, i kombination med skørtejægeren er oplevelsen præcis, som jeg ønskede den.
Maskinoversat fra sinful.no
godt
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er meget tilfreds med denne. Jeg synes, den er realistisk og har en god størrelse.
Maskinoversat fra sinful.no
Et dejligt frækt lille stik!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg ville prøve den her; en lille "penis", der så fristende ud på grund af sin størrelse. Den virkede som den helt rigtige størrelse, og den gled hurtigt på plads. Det var pirrende at lade "penishovedet" glide ind, og da den først var inde, gled resten af den let ind! Det er vidunderligt at føle, at jeg har en "penis" inde i mig, så kan jeg lade mine fantasier få frit løb. Jeg er glad for, at jeg er hetero, men jeg har brug for at udforske lidt, og denne dejlige dildo plug er ideel til det. Sugekoppen sidder godt fast og er også blød. Så det er dejligt at have den inde i sig i lang tid. Perfekt til at ligge, stå og gå med. Mænd bør prøve dette vidunderlige produkt.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS