Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On var 1

You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vil du gerne forkæle din partner (og dig selv) med en kinky, fræk og fyldig sexoplevelse med masser af gode vibrationer, er You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On et must-have.

Den harness-fri strap-on dildo stimulerer dig vaginalt og analt, mens du bærer den. Den holdes på plads ved hjælp af dine bækkenbundsmuskler.

Dobbelt dildoen har to indbyggede motorer, så både modtager og giver kan nyde de intense vibrationer under legen. Med den medfølgende, trådløse fjernbetjening kan I vælge mellem 7 skønne vibrationer. Den er velegnet til kvinde/kvinde leg eller pegging.

You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On er fremstillet i blødt Soft Touch silikone med PU-overflade. Den er vandtæt, har rejselås og kan genoplades via det medfølgende USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super frækt produkt
Teaser girl - 20. apr. 2020
Teaseren er super fræk. Den giver stor nydelse både til mig og min partner. Materialet er blødt og lækkert og nemt at rengøre efter brug. Klart et produkt jeg vil anbefale til alle der vil prøve noget der er lidt anderledes og ret kinky
Alt for kort.
Skuffet - 18. nov. 2020
Fuldstęndig ubrugelig enhed. Måske virker det for kvindelige par, men ikke for kvindelige-mandlige par. Holder sig godt inde i kvinden og fųles rart, indtil du forsųger at finde en stilling, hvor dildoen endda på en eller anden måde ville nå ind i manden, fordi den såkaldte hoveddildo er latterligt kort. Stor skuffelse, dyr enhed og fuldstęndig ubrugelig.
0
For kort dildo til mænd
Anonymous - 13. mar. 2024
Dildoen, der går ind i manden, er alt for kort. Den skulle have været næsten dobbelt så lang (vi er et normalvægtigt par - hun er lille...), og den er alt for kort til at penetrere manden og ramme g-punktet.
Maskinoversat fra sinful.no
Dejligt
Anonymous - 13. mar. 2024
Materialet føles behageligt og sidder godt og fast. Farverne er behageligt bløde.
Maskinoversat fra sinful.fi
Vibrerende strap-on
Anonymous - 10. sep. 2021
Desværre faldt den ud og var for kort til, at man nemt kunne have samleje med den, så den fungerede ikke så godt for os. Men ellers et godt produkt.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS