TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On var 1

You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Vil du gerne forkæle din partner (og dig selv) med en kinky, fræk og fyldig sexoplevelse med masser af gode vibrationer, er You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On et must-have.

Den harness-fri strap-on dildo stimulerer dig vaginalt og analt, mens du bærer den. Den holdes på plads ved hjælp af dine bækkenbundsmuskler.

Dobbelt dildoen har to indbyggede motorer, så både modtager og giver kan nyde de intense vibrationer under legen. Med den medfølgende, trådløse fjernbetjening kan I vælge mellem 7 skønne vibrationer. Den er velegnet til kvinde/kvinde leg eller pegging.

You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On er fremstillet i blødt Soft Touch silikone med PU-overflade. Den er vandtæt, har rejselås og kan genoplades via det medfølgende USB-kabel.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS