TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vagina Kugler Hvide var 1

Vagina Kugler Hvide

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Vagina Kugler Hvide er et sæt med to lækre bækkenbundkugler, der er ideelle til både nydelse og bækkenbundstræning. Der er nemlig indbygget geishakugler, der roterer når du bevæger dig så du bliver stimuleret mens du leger eller træner.

De to hvide vagina kugler har en diameter på 3,5 cm og er udstyret med en 21 cm lang snor, der gør det nemt at trække kuglerne ud igen efter brug. 

Vi anbefaler, at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med dine vaginakugler. Det gør kuglerne nemmere at føre op og giver en mere behagelig oplevelse. Husk også at grenøre dine vagina kugler efter brug, så du er sikret en god hygiejne og så de er klar til næste gang du skal bruge dem.

Læs eventuelt vores guide til træning af bækkenbund på Sinful.dk/blog, hvis du er ny indenfor bækkenbundstræning. På bloggen finder du også vores guide til hvordan du finder de bækkenbundskugler, der passer dig bedst. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS