Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vagina Kugler Hvide var 1

Vagina Kugler Hvide

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vagina Kugler Hvide er et sæt med to lækre bækkenbundkugler, der er ideelle til både nydelse og bækkenbundstræning. Der er nemlig indbygget geishakugler, der roterer når du bevæger dig så du bliver stimuleret mens du leger eller træner.

De to hvide vagina kugler har en diameter på 3,5 cm og er udstyret med en 21 cm lang snor, der gør det nemt at trække kuglerne ud igen efter brug. 

Vi anbefaler, at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med dine vaginakugler. Det gør kuglerne nemmere at føre op og giver en mere behagelig oplevelse. Husk også at grenøre dine vagina kugler efter brug, så du er sikret en god hygiejne og så de er klar til næste gang du skal bruge dem.

Læs eventuelt vores guide til træning af bækkenbund på Sinful.dk/blog, hvis du er ny indenfor bækkenbundstræning. På bloggen finder du også vores guide til hvordan du finder de bækkenbundskugler, der passer dig bedst. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vagina kugler
Lene V. - 21. jun. 2016
Kuglerne virker rigtig godt til træning af bækkenbunden da der er kugler inden i de to hvide kugler. Så når man bevæger sig, bliver man lidt tvunget til at knibe sammen om dem, da det føles som om man ville tabe dem ellers. De giver ikke nogen nydelse imens man har dem i. Så man skal ikke købe dem, hvis man tænker at det stimulere på en fræk måde. Men efter jeg har brugt dem engang i mellem i et par uge, kan jeg godt mærke at jeg er mere sensitiv under sex. Mega fedt!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS