Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Zeus Arcana Electro Vibe Wand var 1

Zeus Arcana Electro Vibe Wand

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Zeus Arcana Electro Vibe Wand er til dig, der vil eksperimentere med elektro sex og som virkelig vil forkæles. Med Zeus Arcana kan du nemlig både blive nyde pirrende elektriske impulser og dejlige og kraftfulde vibrationer for endnu større nydelse. 

Zeus Arcana har et bøjeligt hoved, der gør denne Electro Vibe Wand fleksibel at bruge og gør, at den bedre kan følge kroppens kurver. Med massagestaven får du hele fem forskellige vibrationsprogrammer og 5 kraftige elektro intensiteter, som du kan nyde sammen eller hver for sig, alt efter hvad du har lyst til. Det giver dig mulighed for at du kan sammensætte stimuleringen præcist som du ønsker det.

Med boost-knappen, der sidder på siden af massagestaven, kan du endda skabe dit eget pulserende elektro program, ved at trykke knappen ind og slippe den igen, i den rytme du ønsker. 

Sådan bruger du Zeus Arcana Electro Vibe Wand: 1. Tilslut Zeus Arcana til en stik kontakt ved hjælp af den medfølgende adapter.

2. Tænd massagestaven og indstil den til den intensitet og den vibration, du har lyst til og nyd den unikke stimulation. Vi anbefaler, at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med Arcana Electro. Elektro stimulationen fordeler sig i hele det område, der berøres og derfor vil stimulationen føles forskellig, afhængig af størrelsen på kontaktfladen. Rører Zeus f.eks. en fingerspids, vil stimulationen være meget koncentreret, mens den vil føles mildere, hvis wanden i stedet rører en hel håndflade.

3. Når du er færdig med at bruge Zeus Arcana tager du den ud af stikket og rengør forsigtigt hovedet. Bemærk: Massagestaven er ikke vandtæt og kan derfor med fordel rengøres med rengørings servietter.

Bemærk: Selv på laveste niveau er Zeus Arcana kraftig i sin elektro stimulation og den anbefales derfor til dig, som allerede har erfaring med elektrosex.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Hmmm
Kenneth - 7. dec. 2021
Vibrationerna= värdelösa El= Superbra.
Bitey McBite
CR - 17. oct. 2021
Vibrationer er ikke stærke, men e-stim fungerer godt. Byggekvaliteten er mindre end forventet.
overraskende
Mr Nice - 16. oct. 2020
produktet overraskede helt fint så den vil blev brugt godt
Electro
maka6666 - 1. jan. 2018
Den her wand er ikke for nybegyndere........ Vibratordelen er ok og stød delen er for SYG bare ved første instilling hehe
Helt vidunderlig.
Alexander - 2. jul. 2021
Min partner er super tilfreds med det.
0

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS