Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
ZINI Dib Bang Bang Roterende Onaniprodukt var 1

ZINI Dib Bang Bang Roterende Onaniprodukt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Zini Dib Bang Bang er et roterende onaniprodukt til dig, der til ha’ ekstra stimulation og håndfri nydelse. Når Zini Dib Bang Bang føres ned over penis vil den pirrende struktur på indersiden stimulere dig og du vælger selv, hvor blid eller intens stimulationen skal være.

Zini Dib Bang Bang giver dig hele 10 forskellige rotationsmønstre og 5 hastigheder, så nydelsen kan nå nye højder. Du skifter nemt imellem indstillingerne ved hjælp af knapperne på onaniproduktets overside. Du får den bedste oplevelse med Zini Dib Bang Bang, hvis du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme, så sleevet bliver vådt og Zinis rotationer bliver mere glidende.

Med Zini Dib Bang Bang kan du læne dig tilbage og nyde håndfri stimulation. Du kan enten ha’ den liggende i skødet eller bruge sugekoppen i bunden til at sætte Zini Dib Bang Bang fast på en jævn, hård overflade. Har du lyst, kan du naturligvis også bevæge onaniproduktet frem og tilbage.

Zini Dib Bang Bang er opladelig og oplades med den medfølgende oplader. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Orgasmegaranti
Jimmy - 4. jan. 2017
Giver mig de vildeste orgasmer:-)det er bare synd den støjer så meget.Men så tager jeg bare høretelefoner på så er det ikke så slemt.Det er alle pengene værd:-)kan varmt anbefales.
WOW
Anonymous - 11. jan. 2016
Det var med spænding, at jeg modtog dette produkt. Efter en god rengøring samlede jeg den. Stangen var allerede hård af forventning, og efter at have påført en god mængde glidecreme, stak jeg den ind. Jeg prøvede først med langsom hastighed og kun rotation. Det var en pirrende følelse, men da jeg prøvede forskellige rotationsmønstre og kom til frem og tilbage rotation, kom WOW-følelsen. Den tog næsten fat i penishovedet og gav en intens nydelse, hver gang den skiftede retning. Selv ved langsomme hastigheder kunne jeg mærke, at den byggede op. Ved hjælp af pauseknappen kunne jeg bringe mig selv næsten til orgasme og så stoppe. Og så starte igen efter en kort pause. På den måde kan man blive ved i lang tid. Til sidst er det umuligt at holde igen, og det giver mig nogle af de mest intense orgasmer, jeg nogensinde har haft. Det er især dejligt, at det fortsætter selv efter sprøjtet. Det er som at blive suget, efter at man er kommet. Hvis man giver den fuld gas, kommer man meget til fordel for dette legetøj, så man skal bare vælge, hvordan man vil have det. Det anbefales, at penis er hård, når du starter, ellers kan huden blive vredet. Fastgørelsen til sleeve-koppen er også svag, men den kan udskiftes. Alt i alt kan jeg anbefale dette produkt.
Maskinoversat fra sinful.no
IMPONERENDE
Anonymous - 2. sep. 2020
Den første vibrerende otating masterbator, der rent faktisk virkede. Jeg er 13-14 cm, og mange produkter er bygget til 15 cm+, men denne vil fungere for fyre på 10 cm+. Du kan kun komme ind omkring 8-10 cm som en tøsemund, så meget realistisk på den måde og fungerer også til tyk eller tynd penis, fordi jeg er som medium. Fantastiske tilstande 10 af dem, alle forskellige, og du føler dem virkelig. 5 hastighedsrotationer, og de fungerer også godt. Dette kunne fungere håndfrit, men lidt hjælp går langt. Jeg kom på 5 minutter. WOW. Du har brug for god glidecreme. Jeg følte vibrationerne i min penis, ikke på overfladen som de fleste, fantastisk. Se alle andre, jeg har prøvet, var dybest set mig, der rykkede ud med plastik i stedet for min hånd, men dette er den FØRSTE, jeg ærligt kan sige virkelig hjulpet, eller at produktet faktisk gjorde en større indsats end mig i at komme. FANTASTISK PRODUKT. Endelig pengene værd efter 7-8 forsøg på at finde et produkt, der faktisk gør mere end mig. KAN VARMT ANBEFALES.
Maskinoversat fra sinful.no
Stimulerer godt, men er dårligt egnet til store penisser.
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er positivt: Produktet får en sugeeffekt, når jeg går hele vejen ind og trækker lidt ud. Har mange forskellige rotationsprogrammer. Lidt dårligt, at man ikke kan gå tilbage, men kun kan trykke frem til næste program. Har en pauseknap, og det er godt. Stærk sugekop (husk at fugte den) og ret god vinkeljustering efter min mening. Det negative: Produkterne er alt for smalle. Jeg var nødt til at tilpasse produktet ved at skære de silikonebaserede knopper af, som skal stimulere, for at produktet kunne rotere. Motoren er også svag, jeg er nødt til at øge hastigheden meget for at forhindre, at motoren stopper. Det betyder, at jeg ikke får ny stille stimulation. Det ville have været bedre med en fjernbetjening. Opladningen er også dårlig. Jeg er nødt til at oplade produktet to gange før brug, da der er en tidsbegrænsning på 2 timer. Så er jeg nødt til at trække ledningen ud og sætte den i igen for at blive ved med at oplade, indtil den er fuld. Mit indtryk af produktet: Har brugt produktet flere gange og synes, at produkterne stimulerer meget godt og giver meget gode og anderledes orgasmer, der varer længe. Så der er jeg meget tilfreds. Bruger rigeligt med glidecreme. Produktet er dog lidt for svagt og for stramt, hvis man er lidt over gennemsnittet. Var nødt til at tilpasse produktet for overhovedet at få det til at fungere. Dårlig opladning, skal genoplades flere gange før brug.
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS