TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
ZINI Seed Opladelig Klitoris Vibrator var 1

ZINI Seed Opladelig Klitoris Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

ZINI Seed er en lille opladelig klitoris vibrator, som er både flot, diskret og effektiv.

Den er perfekt at bruge enten alene eller sammen med din partner. Den har en ret speciel form - smal i ænderne og breddest på midten. Denne form gør den nem at holde ved, og mange mener endda at ZINI Seed kan gøre det ud for en ekstra finger eller kan styres som en målrettet kuglepen.

ZINI Seed klitoris vibrator er med sine 11 cm lille og diskret. Du kan vælge mellem 10 forskellige pulserende vibrationer, som du kan indstille på 5 forskellige vibrations styrker. Som en ekstra brugervenlig detalje, har displayet LED-lys i sig, som skifter farve, alt efter hvilket mønster og hvilken styrke du indstiller den på. 

Vibratoren spidse ende er fremstillet i blød medicinsk silikone, og den nederste del med displayet er lavet af kvalitets ABS-plast.

ZINI Seed er lydsvag, og du kan derfor bruge den uden at være nervøs for at andre kan høre en summen fra vibratoren. Den kommer i en smuk æske, hvor både oplader og fin opbevaringspose også ligger.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS