Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Zumio E Spirotip Klitoris Vibrator var 1

Zumio E Spirotip Klitoris Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Med Zumio E Spirotip Klitoris Vibrator kan du fokusere vibrationerne, lige der hvor de gør aller mest gavn og skaber mest glæde.

Denne type vibrator er udviklet af kvinder, i et håb om at skabe et produkt til kvinden med en travl hverdag, der ønsker en hurtig, men effektiv onanioplevelse, som forløses i en skøn orgasme.

Som den eneste af sin slags bevæger Zumio E Spirotip sig i ellipser i stedet for blot at vibrere. Den efterligner derfor dine egne velkendte bevægelser  - bare i turbo hastighed.

Zumio E har 8 intense hastigheder, som hurtigt sender dig i skælvende ekstase. Du skifter nemt mellem hastighederne på skaftet.

Den er genopladelig og vandtæt, og kommer med praktisk opladestation og hætte. Den er altså lige til at tage med på ferien eller weekendturen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skøn og utroligt pirrende stimulering
Den frække årgang 69, der elsker legetøj - 6. nov. 2021
Kan klart anbefales, men vær obs på at oplade ofte, den holder ikke så længe på en opladning. Produktet er næsten lydløst i brug
Til brystvorter frem for klitoris.
Maria - 6. feb. 2021
Ulemper: Knapper i den forkerte ende af enheden dvs. svęrt at ęndre indstillinger under brug. Fordele: Spidsen var holdbar og var ikke lavet af plast, som jeg frygtede. Jeg ved ikke, hvad der vil ske, hvis enheden falder med spidsen fųrst mod jorden. En ny slags hjęlper, fantastisk og innovativt design. Samlet set: Ikke prisen vęrd, hvis du har brug for en mere kraftfuld enhed.
0
Sexlegetøj af god kvalitet, men
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg blev overrasket over intensiteten af vibrationerne, som efter min mening var lidt for stærke. Det kunne have været reduceret, hvis mundstykket havde været lidt blødere. Jeg vil prøve at vænne mig til det, men det er ikke så let. Jeg fik flere orgasmer, men det var lidt smertefuldt. Det er en skam, at dette sexlegetøj blev testet af kvinder til kvinder.
Maskinoversat fra sinful.fr
Gør sit arbejde
Anonymous - 13. mar. 2024
Storslået sexlegetøj, for dem der elsker klitorisglæde, er det op til jobbet, et af de bedste sexlegetøj med Wormanizer (personlig mening). Det er virkelig ergonomisk, let at bruge uden at tage hovedet og orgasmerne er virkelig utrolige, kraftfulde og forskellige fra andre. Sidste ting, mere end et seriøst salgssted, at jeg er fra køb til levering ... Og de laveste priser på markedet.
Maskinoversat fra sinful.be/fr

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS